PääsivuGalleriaFAQHakuRekisteröidyKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään

Katso aiheet joihin ei ole vastattu
 

MORION

 
AiheetViestejä
Viimeinen viesti

SATAMA NJORD

 
Ei uusia viestejä

SATAMA

Sataman vilkkaudenkeskus sijoittuu Kolmen-Laiturin juurelle, missä aluksien merimiehiet purkavat lastejaan ja hierovat kauppojaan. Alueelle on pystytetty myös muutamia kojuja, itse rakennukset alkavat hieman kauempaa, mistä löytyykin kovaäänisä kapakoita, ja huonokuntoisia kerrostaloasuntoja, muutamat hienommat rakennukset erottuvat joukosta leikiten, mm. Aatelisravintola Kartano Fesalier, jonka sijainti kyllä ottaa hieman etäisyyttä huonomaineisista räkälöistä.
22350Kultaa jäljentelevä merip...
Ma 13 Loka 2008, 17:21
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

TYRIN RANTA

Sataman hulinasta, ja laitureista hieman loitompana, aloittaa kultainen hiekka kulkunsa. Tyrin Ranta on yleensä sataman rauhallisin alue, jossa lämpiminä kesäpäivinä saattaa nähdä kaiken kirjavaa kansaa eväsretkillä, päivää paahtamassa, taikka sitten kirkkaassa merivedessä pulikoimassa. Ilta-aikaan Tyrin Ranta on kuitenkin yleensä aivan tyhjillään. Rannalla on ajoittain kivikoita ja kallioita, eikä alueelta löydy asutusta.
14414Auringonlaskun aika ((Vap...
Su 12 Loka 2008, 15:26
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

KARTANO FESALIER

Kauan suuressa arvossa olleelle aatelissuvulle kuulunut kartano, josta hiljattain on tullut upea ravintola, jossa on myös yöpymismahdollisuudet. Hintaluokka on kuitenkin varsin korkea.

9131Time and Time again~
To 02 Loka 2008, 18:07
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

TAVERNA KEVÄT-TUULI "IDUNAN HENKÄYS"

Tavernan(bordelli) tiedot löytyvät sisähuomautuksesta, sekä Peli-Infosta.

Paikan omistavat: Armélia(Carmildee) ja Adra(Aida)
26Devil's playground
Ma 11 Elo 2008, 16:59
Vieraili  Katso viimeisin viesti

KOLME-LAITURIA

 
Ei uusia viestejä

NESCHUME AGANA

On Elysia-Alona Iris Akriti-Norantytären pelitaidoilla hänelle ja siskolleen Vive-An Iris Akriti-Norantytärelle voitettu laiva. Ketterä, keskikokoinen alus omaa kolme mastoa, joka tekee laivasta tyyliltään Klipperi aluksen oloisen. Se on kapearunkoinen purjelaiva, nopea ja mainio yllätysryöstöihin sekä muiden aluksien takaa-ajoon. Laivan miinuspuoli on, ettei sitä ole suunniteltu järin kestäväksi ja suorassa hyökkäyksessä Neschume Agana on huono ja heikko. Laivan omisti aiemmin muuan herra, joka oli maksanut laivasta hyvän hinnan. Varsin ironinen seikka oli, että hän hävisi aluksensa ilmaiseksi teini-ikäiselle tytönheitukalle. Neschume Aganan vedossa on pienempi purjevene Auxilium, joka toimittaa myös pelastusveneen virkaa. Se irrotetaan aina matkustajan kanssa, kun lippulaiva lähtee ryöstötehtäviin."
127Tuulipyörre
Pe 03 Loka 2008, 21:20
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

ARGO

Argo on siro kaksimastoinen kauppa-alus, jonka runko on yksinkertaista tummaapuuta. Satamassa muiden alusten keskellä se näyttää pieneltä sekä vaatimattomalta ja onkin parhaimmillaan vasta kevyesti tuulisena päivänä vedenpintaa pitkin kiitäessään. Sään suhteen vaativa alus joutuu tyynenä päivänä istuttamaan miehistönsä soutuun, mutta myrskyisellä säällä se taas on vaarassa keikahtaa kumoon. Sinne tänne miehistökannelle on ripoteltu kanuunoja merirosvojen varalle, mutta vaatimaton ulkonäkö on parempi pelätti kuin mahtavat tykistöt. Aluksen kapteenina hääräilee Akapus.
226Remember me when I am gon...
Su 07 Syys 2008, 16:21
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

NIRNAETH-MíR

"Kultainen Kyynel" on tunnetun merirosvokapteeni Kultaturvan merirosvoalus, joka on sataman hienoimpia ja siroimpia aluksia. Se on kultakirjailuin koristeltu, ja sen keskimäisen ja korkeimman maston huipulla seisoo ylväänä täydestä kullasta muovattu neito kultaisessa leningissään. Jos tarkkaan katsoo, voi neidon poskella huomata kultaisen kyyneleen. Aluksen oikeaan kylkeen on kauniisti kirjailtu haltiakielinen lause: "Nirnaeth-Mír." Merirosvoaluksen tykit ovat kulta pintaisia, ja aluksen ruuman huhutaan olevan täynnä kulta-aarteita. Myöskään aluksen purjeista ei kultakirjailua puutu. Alus on Payonissa suuri ihmetyksen aihe, ja jopa legenda.

Alus tunnetaan myös nimellä Golden Lady "Kultainen neito", johtuen kaiketi aluksen tunnuksesta, mastossa olevasta kultaisesta neidosta!
348Because of you I am alone...
Pe 19 Syys 2008, 07:10
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

MERI-ENKELI

Meri-Enkeli on merirosvoalus, joka toimii Meripihkanklaanin klaanitiluksena. Aluksen kapteenina toimii Xenia-Fifi Fiona Xette-Filantytär. Meri-Enkelistä voi löytää melkeinpä 40-tykin sijaa. Laiva on suurehko, kaksikerroksinen taistelualus, jonka kannelta löytyy kolme mastoa, joista keskimmäinen on suurin ja kutsuttu nimellä Iso-Masto. Kannelta löytyy tietysti myös ruori, jolla alusta ohjataan. Alakerrasta löytynee Kajuutta, aluksen keittiö, ruuma ja muuta tilaa miehistölle.Meri-Enkelin keulakuvana toimii pieni siro, enkeli neito, jonka mukaan laiva on tietysti saanut nimensä.
370Yksin ehkä ikuisesti
La 02 Elo 2008, 16:06
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

ISLA AN NúREDHEL

"Mustahaltioiden saari", on paikka, jonne Kapteeni Kultaturvan maineikas aarre on huhuttu kätketyksi.Saari sijaitsee hieman Payonin satamaa loitompana, Suuren-Usvan peitossa.Suuri-Usva on pelätty, sillä sen sisälle joutuneet ovat usein haaksirikkoutuneet. (Oikeastaan vain Kultaturvan alus on selvinnyt saarelle asti.)Saarea reunustaa pari muutakin saarta usvan lisäksi ja kareja on paljon.Lisäksi vedenpinta saaren rannikolla on niin matalaa ettei sinne voi suurella aluksella seilata.

Huhutaan, että Kapteeni Kultaturpa on ainut elossa oleva merikapteeni/rosvo, joka tuntee reitin saarelle, kuin omat taskunsa. Ilman hänen reittituntemuksiaan on saarelle milteinpä mahdotonta päästä. "Järkensä kadottaneet siis yrittämään."
458I'll be there for you whe...
Ma 15 Syys 2008, 17:37
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters