PääsivuGalleriaFAQHakuRekisteröidyKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään

Katso aiheet joihin ei ole vastattu
 

WAARA-AGAR

 
AiheetViestejä
Viimeinen viesti
Ei uusia viestejä

MAJATALO FREIJA

Vaatimattoman oloinen, suurehko Majatalo Freija on sisustukseltaan varsin hieno. Majataloon ei kuitenkaan majoiteta ketätahansa, sillä tämä majatalo toimiikin Vaanien kiltarakennuksena, jonka takia Aasoja ei edes kynnysmattoa pidemmälle lasketa. Freijan yläkerrassa sijaitsevat makuukammarit, joissa nukkuvat huolella lukittujen ovien takana itse valtiaat ja valtiattaret, kuin evakoidut, kodittomat tai rakennuksessa työtä paiskovat Vaanit. Keskikerroksestä löytynee keittiö, josta saa pikkurahalla purtavaa. Alakerrassa sijaitsevat mahdolliset kokoustilat, Valtialle ja Valtiattarille tarkoitettu takkahuone, sekä muutamat salakäytävät, jotka johtavat eripuolille Payonia.
6120Hiipivä kaunokainen ja pi...
La 29 Maalis 2008, 10:14
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

KADUT JA KUJAT

Payonin kapeimmat kadut, ja syrjäisimmät syrjäkujat. Päiväsaikaan kaduilla vilisee väkeä, mutta öisin kadut eivät edes valaistu kunnolla, ja siellä vaeltelee vain eksyneet hörhöt, tai huurupäiset humaltuneet. Mutta mitä muuta Vaanien kaduilta voisi odottaakaan? Kaduilla esiintyy myös paljon taskuvarkauksia, pidä varasi!
33669Matkalla määränpäähän
Ma 13 Loka 2008, 15:24
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

FREIJAN SIUNAUS

Kaksikerroksinen, mutta melko pieni majatalo vaanien asuinalueen sydämessä. Tähän majataloon ei aasoilla ole asiaa, mutta vaanit ovat sitäkin tervetulleempia. Kun astut sisään tummasta puuovesta, eteesi avautuu kirkkailla väreillä koristeltu sali. Kivisiä seiniä peittävät jumaltaruston kohtauksia esittävät seinävaatteet ja pyöreitä pöytiä on aseteltu pitkin salia. Jokaista pöytää ympäröivät pehmeät istuimet ja suuren takan eteen on vielä aseteltu joitakin tuoleja, joissa istua iltaa. Tähän majataloon ei remuavilla juoppolalleilla ole asiaa, vaan täällä saa iltansa ja yönsä viettää taatussa rauhassa.Omistajat: Elain-Eladien Eleanor Elohien-Elymen Erie-Eradorantyttären vanhemmat
497Ihana illallinen?
Ke 08 Loka 2008, 16:35
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters