PääsivuGalleriaFAQHakuRekisteröidyKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään

Katso aiheet joihin ei ole vastattu
 

SURINYA BENEREL

 
AiheetViestejä
Viimeinen viesti

SIFIN-LINNOITUS

 
Ei uusia viestejä

SIFIN-TORNI

Kauas korkeuksiin ulottuva vankka torni, joka lähtee suuresta linnan tapaisesta rakennuksesta. Tämä torni toimii Aasojen kiltarakennuksena, ja heidän Valtiaidensa ja Valtiattariensa kotina. Sisään pääsevät vain Aasojen-kiltaan kuuluvat jäsenet. Tornia ympäröi muuri, jotteivat asiaan kuulumattomat sinne tunkeilisi.

536Messed up with hate and d...
La 16 Elo 2008, 13:59
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

SUURET VANKI-TYRMÄT

Suuret Vanki-Tyrmät sijaitsevat Sifin-Tornin muurin juurella, josta käsin Aasojen on helppo vankilaansa seurailla. Vanki-Tyrmiin vangitaan lainrikkojia Aasan killan toimesta, jopa Vaaneja sinne teljetään, vaikka heidän kiltansa sisällä lainrikkomus on ollutkin sallittua.
594'Til the last one is stan...
Ke 01 Loka 2008, 18:13
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

ALFIRIN PUUTARHA

Alfiri tarkoittaa pientä kultaista kukkaa, ja näitä toki Aatelisten hienossa puutarhassa kasvaa, kun niiden mukaan se on nimettykin. Sifin-linnoituksen takapihaa koristavat näyttävät puutarhat, jotka kuitenkin Aasojen mahtailevaan tyyliin ovat pullollaan kultaisia kukkia useissa valtaisissa kukkapenkeissä, sekä ohuiden sirojen puiden lehdistöissä. Puutarhan värimaailma on siis huoliteltu. Puutarhasta löytyy kauniita penkkejä, patsaita, sekä tietysti myös runsaasti vehreää nurmikkoa!
00

KAUPUNGIN-PUISTO

 
Ei uusia viestejä

PUISTOALUE

Kaunis, vehreä puistoalue, melkeinpä kylpee päiväsaikaan auringonsäteissä. Puistoalueella on vihreää nurmikkoa silmänkantamattomiin. Puistoalueen halki kulkee leveä, kiemurteleva hiekkatie, jottei nurmea syyttä tallottaisi. Hiekkatien varrelta löytynee lukuisia puisia penkkejä ajanviettoon. Puiston ohessa on myös runsaspuinen metsä, jonka syövereissä Mimirin Viisauden-Lähde sijaitsee.
31687Menneitä ja tulevia sävel...
To 16 Loka 2008, 10:43
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

MIMIRIN VIISAUDEN-LÄHDE

Kaunis lähde, jota pidetään suuressa arvossa. Tarujen mukaan viisas Mimir vartio tätä lähdettä, josta juova saisi ikuisen viisauden. Tarun totuuden pitävyyshän selviää vain kokeilemalla itse !

26632Veteen katoava totuus
To 06 Marras 2008, 17:10
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

ODININ TEMPPELIT

Odinin Temppeleitä on kaksi suurta rakennusta, joista toisessa valtaa pitävät Aasojen vanhat ja viisaat henkiparantajat ja toisessa taas Vaanien. Temppeleistä löytyy lukuisia jumalpatsaita ja maalauksia, temppelit sijaitsevat lähekkäin, ja niissä työtä tekevien henkiparantien välillä on suuri kamppailu siitä kumpi temppeli saa paremmin levitettyä omaa uskoaan. Aasakiltalaiselle on suuri häväistys kiltaansa kohtaan käydä edes vierailulla toisen killan temppelissä, ja Vaaneilla päinvastoin. Temppelit ovat auki ympäri vuorokauden, ja auttavat kiltalaisiaan uskonasioissa yms.

Kyseiset temppelit sijaitsevat Kaupungin-Puiston laitamilla, vastakkaisella puolella metsää.
9147[K-10]~Rakkautta et saa r...
La 04 Loka 2008, 19:12
Vieraili  Katso viimeisin viesti

KYLÄ

 
Ei uusia viestejä

TEMPLA GAUDEAMUS

Templa Gaudeamus on kylpylä, jossa työtä tekevät kymmenet kyöhät, lämmitellen ja kantaen vesiä kuumiin kylpyihin, kun johtohahmot kasvattavat mainettaan kylpylälleen. Kylpylästä löytyy kolme eri osastoa, joiden hintatasot vaihtelevat vieraan vaurauden mukaan. Keskiverto kansalainen saa tyytyä keskiluokkaiseen osastoon, ja rikas jolla on varaa maksaa, pääsee parhaisiin kylpylätiloihin. Rahattomilla ei ole asiaa kuin työjuhdiksi. Kylpylä Templa Gaudeamus (Iloitsemuksen temppeli) toivottaa vieraat tervetulleiksi !
362Työtä ja työtä...
Ke 16 Heinä 2008, 22:53
Aida Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

KESKUS-AUKIO

Payonin Keskus-aukio sijaitsee keskellä Payonia, kivetyllä aukiolla seisoo korkea patsas kuvaten luultavasti ylijumala Odinia. Keskus-aukiolla loistavat myös erilaiset kukkaistutukset. Ja rikkaiden kartanot piirittävät aluetta!

22455Friikkisirkus
Ma 29 Syys 2008, 17:25
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

TORI-KATU

Pitkä, hyvin leveä katu, jonka kumminkin puolin sijaitsevat myyntikojut, joissa myydän milloin mitäkin. Viikonloppuisin Tori-kadulla käy oikea ruuhka.
Myös erilaisia karnevaalijuhlia sun muita järjestetään täällä.

25444All you need is cash
Ti 30 Syys 2008, 14:20
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

TEATTERI-TALO FREYR

Teatteri-Talo Freyrissä on milloin minkäkin laista ohjelmaan kaupungin rikkaimmistolle, näytelmiä, lauluesityksiä jne. Joinain iltoina saattaa Teatteri-Talossa olla halvemmat sisään maksuhinnat, joilloin köyhemmilläkin on asiaa esityksiin. Teatteri-Talo sijaitsee Tori-Kadun päässä.

7193Illan paloa
Ma 06 Loka 2008, 21:38
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters