PääsivuGalleriaFAQHakuRekisteröidyKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään

Katso aiheet joihin ei ole vastattu
 

NDOR-ALYA

 
AiheetViestejä
Viimeinen viesti

VOLLAN KIVI-KYLÄ

 
Ei uusia viestejä

COIAN PELLOT

Coian eli elämän pellot ovat Vollan-Kivikylän ylpeys ja elanto. Pelloilla kasvaa pitkää, kultaista viljaa, monia erilaisia, eksoottisiakin lajikkeita, joista riittää rutkasti kauppatavaraksi, sekä maajussien omaankin pöytään. Peltojen viljat tosiaan ovat pitkiä, pitkäkin ihminen pystyisi seisomaan viljelysten keskellä täysin piilossa. Viljapeltoja on usein käytetty piilopaikkana, mutta maajussit ja tilojen omistajat eivät katso moista hyvällä. Koska Payonissa ei ole kylmää, lumista talvea, säännölliset sadonkorjuut eivät ole välttämättömiä.
00
Ei uusia viestejä

ESTELIEN KAIVO

"Toiveiden kaivo" on Kivi-Kylän keskuskaivo, josta kylän asukkaat hakevat useimmiten vetensä. Kaivosta on tullut myös matkalaisten nähtävyys, sekä paikallisten toiveiden välittäjä; Suureen, vankkatekoiseen kaivoon tulee leikata nippu omia hiussuortiviaan ja esittää sitten toivomus, jonka pitäisi myöhemmin käydä toteen. Kaivossa pulppuavan veden uskotaan olevan yhteydessä Mimirin Viisauden-Lähteeseen, jä näin veden uskotaan olevan maagista.
00
Ei uusia viestejä

KIVI-KYLÄ

Volla jumalatteren mukaan nimetty kylä, kylä oli ennen melkein täysin kivettyä seutua, mutta vanhasta kivetyksestä ei ole enää kuin jäänteitä jäljellä. Sen sijaan alueella pellot ovat täydessä loistossaan. Vaanien killan asutusta löytyy ehkäpä enimmäkseen.


10212juoskaa vaan, mutta kiinn...
To 16 Loka 2008, 10:55
Vieraili  Katso viimeisin viesti

MUU ALUE

 
Ei uusia viestejä

THORIN TAISTELU-KENTTÄ

Thorin Taistelu-Kenttä on laaja areenan mallinen alue, jota ympäröivät suuret vankat kivipaadet.Kivipaadet siis toimivat alueen rajana, jossa suuria taisteluja ollaan aikoinaan käyty. Kesken taistelun, poistumista näiden kivipaasien sisästä, pidetään häpeällisenä ja pelkurimaisena tekona. Pitäähän taistelut aina taistella loppuun.Entisaikoina oli suurta viihdettä seurata kahta miekkataistelijaa kivipaasien takaa, tietäen että luultavasti vain toinen postuisi alueelta hengissä.

Nykyään taistukenttä voi jo tuntua menneisyydeltä, mutta monet käyvät siellä ihan harjoitusmielessä. Kaksintaistelujakin siellä järjestetään silloin tällöin, aina löytyy jokunen, jotka haluavat selvittää riitansa tällä areenalla, ja kun näin käy, ei yleisöä kivipaasien takaa puutu!
12288Myrskynmerkkejä
Ti 23 Syys 2008, 17:54
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

DAEDELOTH

"Kuoleman maa" on Payonin ainoa Suo-alue. Daedeloth on lettosuo, eli puuton, paksuturpeinen ja vetinen. Suot ovat runsasravinteisia, ja niissä esintyy kosolti rehevääkin kasvillisuutta. Suo on salakavala paikka, jonne voi helposti hukkua, jos aluetta ei tunne. Monet matkaavat soille niiden kalkkipitoisien lähteiden houkuttelemina, mutta moniko palaa takaisin? Sen voi jo arvata pelkästään suon nimestä!
00
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters