PääsivuGalleriaFAQHakuRekisteröidyKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään

Katso aiheet joihin ei ole vastattu
 

ANDO-DUR

 
AiheetViestejä
Viimeinen viesti
Ei uusia viestejä

LIBRAIRE

Pieni kirjakauppa valkoiseksi rapatun rakennuksen katutasolla. Ulko-oven päällä oleva kello kilisee heleästi toivottaen uuden asiakkaan tervetulleeksi. Sisällä kaupassa ei kovin montaa hyllyä ole, mutta sinne on kuitenkin saatu mahtumaan kaikki tarpeellinen. Melkeinpä jokainen merkittävä kirjallinenteos löytyy puodin pölyisten hyllyjen kätköistä. Myöskin muutamia rajatietoudenkirjoja löytyy, tiskinalta.. Tervetuloa !

Konstantin-Jerker Leopold Gösta-Rurikinpojan isän omistama liike.
798Epäonnea kirjojen kertoma...
Pe 03 Loka 2008, 17:44
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

KAUPUNGIN-PORTIT

Kaupungin-Porteilta käy tie ulos Payonista, suoraan maanteille jotka johtavat muihin kaupunkeihin. Ennen porteista oli vapaa pääsy ulos, mutta koska killat eivät halua menettää jäseniään, poispääsy lupa myönnetään vain valtiaille, harvoille kauppiaille, läheteille ja niille joilla on varaa maksaa itsensä ulos.
5118Joutsenlaulu
Pe 26 Syys 2008, 11:18
Vieraili  Katso viimeisin viesti

ONDO-NORSA "JÄTTILÄISKIVI"

 
Ei uusia viestejä

ENKELTEN NOUSU

"ENKELTEN NOUSUKSI", kutsutaan paikkaa, jonne Payonin edesmenneet ovat haudattuna. Eli toisin sanoen paikka on hautausmaa, monet vain pitävät enemmän tästä virallisesta, kaunistetusta nimityksestä hautuumaalle. Nimensä hautuumaa on saanut ehkäpä siitä, että se sijaitsee Ondo-Norsa "Jättiläiskivi" nimisellä vuorella, jota koristaa enkelipatsas."Enkelten nousu", tarkoittaa kaiketi juuri näiden edesmmenneiden sielujen nousemista ylöspäin. Hautausmaa on sijoitettu Payonin korkeimmalle kukkulalle, sillä sen uskotaan olevan lähimpänä ylijumala Odinin asuinsijaa.
12347Tahdon voimalla eteen päi...
Ke 29 Loka 2008, 19:10
Vieraili  Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

VESIPUTOUS ISILME

Eli kuunvalon vesiputous, sijaitsee myös Ondo-Norsan vuorella, hieman hautuumaata alempana. Vesiputouksen sisälle kätkeytyy pikkiriikkinen luola, joka tarjoaa ainakin yösijaa matkaajalle. Vesiputouksen vesi on puhdasta, ja kirkasta, varsinkin kuunvalon siihen heijastuessa. Vesiputouksen kaunista solinaa pidetään rauhoittavana, ja monien vanhojen, viisaiden maagikoiden ollaan nähty istuvan päiväkausia kuuntelemassa pelkkää vettä.
217Kivisydän[kö]?
La 11 Loka 2008, 19:44
Berry Katso viimeisin viesti
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters