PääsivuGalleriaFAQHakuRekisteröidyKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 "Tanssitko kanssani?"

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: "Tanssitko kanssani?"   To 24 Tammi 2008, 17:10

//Yksimpä Sinestra tänne tuli, mutta kyytiin vain! Jos joku on yksin tulossa tanssiaisiin, niin he voisivat pitää iltaa yhdessä. Pitkään odotettu, ja nyt sitten päästään laittamaan jalalla koreasti!\\

Musiikki kantautui monen korttelin päähän. Tanssiasiset ovat täydessä vauhdissa ja kaikki kaduilla suuntaavat musiikkia kohti.
Hiukset vain soljella kiinni ja verkko päälle. Sinestran puku oli se sama keltainen jota hän aina käyttää hienoissa tilaisuuksissa. Korsettimainen yläosa istui täydellisesti ja hameosa oli kauniilla laskoksilla. Laahuksen Sinestra oli laikannut pois. Sinestra katsoi peilikuvaansa paistin pannusta. Hän näytti oikein kauniilta; Ohut leuka, korkeat poskipäät ja meikatut silmät. Vain yksi huomo asia. Hänen hiuksensa olivat liian lyhyet aatelisnaisten hiusverkoon ja verkko lökötti. Äh, kyllä minä keksi jotakin. Sinestra muistutti itseään. Fezz istui pydällä tarkkaillen Sinestran pukeutumista silmät puoli ummessa. Se oli vasta herännyt.
"No? Mitäs pidät?"
Sinestra kysyi siltä. Fezz vain käänteli päätään ja haukotteli. Sinestra tarttui puvunsomistuksesta ylijääneeseen pinkiin nauhaan ja kietaisi sen Fezzille pään päähän.
"Oi! Tulipa siitä suloinen!"
Hän huudahti ja kaappasi Fezzin syliinsä ja he lähtivät kohti tanssiaisisia. Matka kulki pitkin katuja talojen, kauppojen ja tallien ohi. Erään talli luona sinestra sai ideän nyppiä eräältä hevoselta ruskeita häntajouhia -samanvärisiä kuin omat hiuksensa- ja änkesi niitä hiusverkkoon. Nyt näytti siltä kuin häenellä olisi pidemmät hiukset kuin oikeasti.

Vihdoin perillä. Oli hieman noloa saapua kävellen kun muut tulivat vaunuilla. Eräs vaunu olikin juuri lähdössä ja ajoi lähes Sinestran päältä. Hienot naiset kävelivät varovasti ettei mikään vain likaantuisi ja kävelivät portaita ovelle. Sinestrakin suoristui ja alkoi kävellä tyylikkäämmin selkä suorassa. Fezz oli taas taikataskussa piilossa valmiina nappaamaanherkkuja pöydiltä. Sinestra nosti helmaansa ja käveli sisään. Olipa täyttä. Kaikissa paikoissa seisoi tai tanssi ihmisiä. he juttelivat keskenään ja kaikilla oli hienot puvut. Sinestra nappasi keksi fretilleen ja hakeutui rauhallisempaan nurkkaan odottamaan seuraa. seinäruusuksi hän ei ryhtyisi, mutta ensin kannatti vähän katsella ympärilleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   To 24 Tammi 2008, 17:58

Musta valkoinen ja hieman keltaista joukossa asusteinen herra saapui. Hän ei saapunut vaunuissa, kun yleisesti rikkaat ja varakkaat daamit ja herrat sapuisi. Musta valkoinen asusteessa oli normaali ja selkeä merkki, että herra oli köyhän sorttia, mutta suku oli kuitenkin rikasta. Pienenä hän tuli pennittömäksi hänen setänsä ansiota, mutta nyt ei saanut jättää meinneitää hampaankolosiin. Kuitenkin se teki hänestä huonomman herran, jos jokin tunsi hänet. Asustekkin oli myös sitä luokkaa mihin rahaa riitti.

Musta takki ja housut olivat samoin oli herran viitansa. Valkoinen teepaita alla oli. Keltainen solmio kaulassa, mutta keltainen väri ei ollut liijan tumma tai liiankaan kirkas värinen. Kiiltävillä ja mustilla kengeillä asteli rappusia pitkin linan uumeniin. Miehen hiukset olivat saman väriset, mutta geelillä oli laitettu hiuksen sointuun. Sivusti hän katsoi löytyisikö minkään laisia tuttavia lähistöllä. Kuitenkaan hän ei tuntenut kaikkia kaupunkilaisia, kun oli kuulema uusia henkilöitä muuttanut kaupunkiin.

Palvelija viedessään hänen mustan viitan. Katse oli tassijoita kohti. Todella Serag halusi, että voisi tavata Neihtiä tasseissa ja kysyi häntä tassimaan. Mielessään hän ei hallunut tavata hänen setäänsä. Setänsä voisi samantie pilata hänen juhlamielen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   To 24 Tammi 2008, 18:42

Vin-Vin käveli hämärällä kadulla. Pimeä oli jo laskeutumassa ja tanssiaiset vasta alkamassa. Hän oli sonnustautunut parhaimpiinsa, eli hienoon keltaiseen mekkoonsa jossa oli kaiken laisia koristeita. Korsetinkin hän oli laittanut päälleen, vaikkei niistä pitänyt ollenkaan. Kengät hänellä taas olivat hienon valkoiset ja hyvin juhlalliset. Nissäkin oli hieman koristeita. Hiuksiansa hän oli laittanut kauan, ne liehuivat tuulen mukana hienosti. M eikinkin hän oli vaivalla väsertänyt, ei hän niitä meikki ihmisiä ollut, joten se oli arvattavasti kestänyt kauan. Mutta tärkeintä oli että hän oli tyytyväinen loppu tulokseen. kivetys kopisi hänen kenkiensä alla hänen kiirehtiessä tanssiaisiin.

Miksi juuri tänään kaikki vaunut piti olla varattuja. Hän joutui kävelemään hienoissa kuteissaan, vaikka oli toisin ajatellut. Tulla juhlallisesti paikalle. Pian hän huomasi rakennuksen missä tanssiaiset pidettäisiin. Hän ryhdisti selkänsä ja otti hameen helmastaan kiinni. Hienoin askelin hän saapui sisään. Nyökyttäen tervehdykseksi. tanssiaissali oli uskomattoman kaunis. Kaikki oli koristeltu viimeistä myöten.
Se oli täynnä hymyileviä ja iloisia ihmisiä. Mitä hienoimmissa ja ei niin hienoissa vaatteissa.

" tuo minulle juotavaa." hän sanoi tarjoilialle joka pyyhälsi juuri hänen ohitseen.


Mi-Mi saapui Pienellä ponillaan Potulla tanssiaissaliin. Hänen asusteensa eivät olleet kovin kummoiset, mutta parasta mitä häneltä löytyi. Hän ratsasti Potulla yhden pöydän luo ja alkoi napsia sieltä syötävää isoihin taskuihinsa. Pottu teki saman erässä, mutta laittoi ruuat laukkuun, minkä Mi-Mi oli ottanut sitä varten Potulle.

Tanssiaiset olivat hyvää aikaa rötöstellä. Kukaan ei huomannut mitään ja heillä olisi hyvin pitkään hyvää ruokaa. Tätä hän oli tehnyt jo monta vuotta ja aina onnistunut. Mikseiköhän kukaan ikinä huomannut?

// Elikkäs osallistuin thän nyt kahdella hahmollani, kun kellään nyt ei ollut paria.. : D//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   La 26 Tammi 2008, 12:19

//Ihanaa! Näin nopeasti tuli seuraa! Minua ei haittaa, että osallistuit kahdella hahmolla Mi-Mi. Toivotaan vain että pareja ilmaantuu. Ja tervetuloa Miss Darcy.\\

Tanssioita tulvi sisään. No todella mukavaa... Mitäs tuolla tapahtuu? Ahaa varas itse teossa! Sinestra harppoi mekkoineen saman hevos tytön luokse kuin kenet oli nähnyt rannalla. Tämä pihisteli hevosensa kanssa ruokaa taskuihinsa ja laukkuunsa. Ahaa hän on siis kääpiö.
Sinestra oli ottavinaan aivan tavallisesti ruokaa lautaselleen vähän kauvempaa ja liikkui siten lähemmäs kääpiötä.
"Mihinkäs sinä noin paljon ruokaa tarvitset kääpiö?"
Hän vaihtoi kasvoilleen hymyn joka viesti, että hän ei aikonut paljastaa hevosen ja tytön ruoka varkauksia.
"Kukas sinä muuten olet?"
Hän kysyi, otti taas yhden keksin ja laittoi sen Fezzin taskuun. Yht´äkkiä hän tunsi tuijosta selässään, mutta vain hetken. Sinestra käännähti ja huomasi ympärilleen pälyilevän miehen oven suussa. Katseessa oli ollut jotakin, mitä myös Sinestralla on, mutta vahvenpana.

//Jos siis oikein ymmärsin Serag on vampyyri, niinkuin Sinestrakin.\\
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   La 26 Tammi 2008, 21:11

//Jos ollaan tarkoja Serag on puoliksi vampyyri//

Osittain nuori herra oli helpottunut, kun hänen setänsä ei näkynyt. Välillä hän pelkäsi, että setänsä saapuisi myöhemmin ja silloin hänen täytisi mennä pois paiklta ja varsinkin pysä sedän jaloista.Oli hänellä muitakin henkilöitä mitä ei tahtoisi nähdä ja naisita olisi Vin. Viimeksi kun hän näki hänet se oli katasrooffi. Silloin muutkin tassilavalla olevat henkilöt pelkäisi hänet. Kohteliaasti hän tervehteli tuttavia henkilöitä ja tuntemattomia henkilöitä. Kohteliaisuus oli todella hyvä asia ja varsinkin vanhemmisten henkilöiden silmissä. Kuitenkaan hän ei kerännyt säälistää vanhoilta henkilöitä rahaa.

Osa vieraat olivat alkaneet tassi. Sivussa oli kuitenkin ruoka pöytä, mutta Seragilla ei ollut laisinkaan nälkä ainakaan vielä. Hänelle tarjottiin niinkuin muillekkin vieraille shampanijaa. Serag otti käteesä yhden ja joi siitä hiukan. Ei ollut oikein hyvä tapa juoda kaikki kerralla, vaan pikku hiljaa, että alkoholi pystyisi vaikuttamaan. Hän asteli hieman sivummalle.

Serag ei tahtonut laisinkaan näyttää, että hän oli vampyyri. Hän uskoi, että se ei olisi hyvä asija laisinkaan. Hieman jammailen olosti hän katsoi ympärilleen. Taitava oli siinä, että lasi pysyi paikoillaan. katse oli siirtynyt ruoka pöytään ja seurustelu pöytiin. Yhden katseen hän vaistosi, että vasta oleva henkilö katsoi häntä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Su 27 Tammi 2008, 18:30

Vin-Vin katseli hetken ympärilleen, kunnes hänen juomansa jo tuotiinkin. Hän kiitti tarjoiliaa kohteliaasti ja siirtyi hieman sivummas tarjoilevan pöydän luo tanssivien parien jaloista. Hän hörppäisi hieman juomaansa ja antoi katseensa kiertää. Hän ei tuntenut täältä meilkein ketään paitsi tietysti kuuluisia aasa neitoja ja rouvia. Hän väläytteli heille hymyjä heidän katseiden kohdatessaan. Pian hän kuitenkin äkkäsi miehen, jonka hän oli jo kerran vanginnut. Häntä hän ei olisi enää halunnut tavata.

Nopeasti hän siirsi katseensa miehestä pois japaransi ryhtiään. Hän käveli kuniisti ja sulavasti tarjoilevan pöydän luo ja tervehti siellä olevia naisia ja miehiä.
Hän äkkäsi yhden naisen ja tuon vieressä olevan kääpiön, jolla oli poni mukanaan. Hän tervehti heitäkin ja otti yhden leivoksen, jota maistoi. Se oli todella hyvää ja se kutkutteli hänen makuhermojaan. Hän puraisi siitä toisen palan ja hymyili naisille ja miehille.

Mi-Mi ahtoi taskuihinsa niin paljon syötävää kuin pystyi. Pian hän huomasi yhden naisen hivuttautuvan hänen lähelleen. hän ei kuitenkaan antanut sen häiritä vaan jatkoi puuhiansa.

" Kyllähän hän minun nyt syödäkin pitää", hn sanoi hieman töykeästi ja sulloi vieläkin ruokia taskuihinsa.

" Minähän olen Mi-Mi ja kuulun vaaneihin. Kukas itse olet?" Mi-Mi kysyi ja katsoi hetken naista. hän kohdisti katseensa naisen hiuksiin.
" Sinä olet ottanut hevoselta sen häntäjouhia." Hän huomautti ja jatkoi puuhiansa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Ma 28 Tammi 2008, 16:28

Sinestra hymähti.
"Tarkat silmät. Kyllä, olen ottanut hevosen hätäjouhia. Ei tarvitse kertoa eteen päin..."
Hän tervehti jotakuta naista joka oli tervehtinyt häntä ja Mi-Miä.
"Ja kuka minä olen? Minkähän nimen sinulle kertoisin?"
Sinestra siirtyi vielä hiukan lähemmäksi ja puhui hiljempaa.
"Näin varkaiden kesken olen Nemesisi-Elmora. Mutta muuten olen Sinestra."
Hän lui kääpiölle hienoisen hymyn ja pyysi tätä tulemaan hevosineen hieman etäämmälle. Tanssioita väisteleminen kohensi kuntoa huimasti. Oikea esterata. Eräs hieno rouva heilutti viuhkaansa ja laski sen sitten pöydälle taakseen. tanssiaisissa todella oli kuuma. Niin... Sinestra sieppasi viuhkan mennessään, käänsi sen toisinpäin niin että se näytti erilaiselta ja alkoi löyhyttelemään.
Se samainen katse, jonka hän oli tuntenut ennenkin, tuntui taas, mutta nyt edestä päin. Gulp. No minkäs voit? Sinestra jatkoi hymyilemistä ja kohteliaasti nyökkäilemistä. Poni kiinnittti kyllä katseita, mutta Sinestra ei ollut huomaavinaankaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Ti 29 Tammi 2008, 10:08

Serag katseli ympärilleen ja huomasi Vin-Vin mitä hän ei todellakaan tahdonnut tavata. Hän myös huomasi, että nainen oli menossa pois päin. Siitä hän oli hieman helpottunut kummatkin henkilöistä eivät haluneet pilata toisen juhlia. Siitä pieni huokaisu ja katseet tassijoihin ja tuleviin henkilöihin.
Tulevista henkilöistä eivät olleet laisinkaan tuttuja. Osittain mies harmitti toisaalta. Vin-Vin oli henkilö kenetä hä on tunnistanut juuri nyt ja tällä hetkellä. Shampaniasta oli juotu puoli lasia. Se oli kylläkin todella hyvän makuinen shampania, varmaakin kun Serag ei juo niin paljon alkoholia.

Kauniita naisia tassivat omien parien kanssa. Hän ei itse uskaltaisi hakea kenet tahansa tassimaan hänen kanssaan. Yhden naisen hän pyytäisi tassimaan, mutta hän ei ole juurinyt paikalla ja tulisiko hän tänne.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Ti 29 Tammi 2008, 19:47

Vin-Vin väisteli tanssivia ihmisiä kulkiessaan toisen tarjoilevan pöydän luo. Saapuessaan pöydän luo hän hetken tutkaili sitä, se oli täynnä kaikenlaista terveellistä.
Hän otti pari salaatin lehteä ja naposteli ne samantien poskeensa. Hän todella tykkäsi syödä terveellisesti, vaikka olihan välillä kivaakin syödä jotain makeaa. Hän kaatoi hieman teetä kuppiin ja hörppäisi sitä. pari tuttua aasa neitiä kävelivät ohi ja hän tervehti heitäkin. Pian hän silmäisi taas Seragia. Hän käänsi kuitenkin katseensa äkisti pois ja seurasi tanssiaisia.

Mi-Mi antoi Potulle pohkeita ja he seurasivat sinetraa. Pottu joutui välillä hyppimään sivulle äkisti ja sen selässä pysiminen oli hieman hankalaa. He kumminkin selvisivät ja pääsivät hieman sivummalle tanssijoista niin sanotusti turvaan.

// no joop lyhyt sry.//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Ke 30 Tammi 2008, 16:29

//Ooh, miten ihana uusi ava sinulla Miss Darcy! Ja ei tuo lyhyys haittaa Mi-Mi.//

Täällä tanssiaisissa alkoi olla tylsää. Sinestra luuli että joku olisi tullut pyytämään häntä tanssimaan, mutta kukaan ei olllut edes katsonut häntä tervehdystä pidempään. kääpiöstä saisi varmasti juttuseuraa, mutta ei se tanssiparia korvaisi. Sinestra löyhäytti viuhkaansa ja tepasteli etäänpäin, kunnes saapui sivu penkille ja istuutui siihän. Mi-Mi oli seurannut häntä ja tuli vieläkin perässä. sinestra hymyili joillekkin tanssioille ja pyyhkäisi mekoltaan murusia.


//Sori olen tosi pahoillani tämän lyhyydestä, mutta inspiraatio karkasi.//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Ke 30 Tammi 2008, 16:44

Serag ei huomannut vin-Vin vilausta häneen. Miehen mielestä se olisi todella hyvä asija, kun hän ei olisi muutenkaan halunnut nähdä sitä. Sinihiuksinen ppoika oli hieman ujo pyytämään naista tassimaan, jos hän löytäisi parin. Juotuaan shampanian hän katsoi tyhjään lasiin. Hän päätti hakea lisää shamppania muuten olisi tyhmän näköisenä seistä paikoillaan kädet taskussa.

Tyhjän llasin hän antoi eräällä tämän illan palvelijalle. Palvelijan tehtävänä oli keräillä tyhjiä shampania puolloaja. Serag asteli istuin alueen. Hännen silmänsä siirtyivät katsomaan yhtä neitiä. Koko ohi matkan aikna hän katsoi vaalean sinisillä silmillä. Menntyään ohitse pää kääntyi katsomaan eteen päin, mutta lopuksi hän kuitenkin yhden askel aikana samaan neitiä. Kauniisti hän oli katsonut, eikä hänen kasvossaan ollut mitää loukkaavaa asia. Miehen ajatuksiin puhkatti erilaisia asijoita yksi oli vaisto. Äskeinen nainen oli myös puoli vampyyri kuin hänkin. Serag ei ole ollut pitkään aikaan ollut mitään tekemistä vampyyrien kanssa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   To 31 Tammi 2008, 18:31

Vin-Vin seurasi tanssiaisia kiinnstuneena. Joakinen tansspari teki omia liikkeitään, eivätkä matkineet muita. He osasivat ottaa kaiken irti. Pian kuului jostain kauempaa suunnilleen tanssiaissalin ulko-oven luota huudahdus: - Varokaa! ääni kuulosti vanhan miehen möreältä ääneltä, loput sanat hukkuivat sekamelskaan. Suurinosa käännähti katsomaan ulko-ovelle päin. Pieni valkoinen shetlanninponi ryntäsi saliin sisään. Siitä huokui pelko ja hermostuneisuus. Jotkut hätääntyivät ja väistivät ponia joka kiersi ympäri salia salamana. Vin-Vin katseli sitä ensin kauempaa, kunnes yritti rauhoittaa sen. Yllätys yllätys hän oli myös hevosihminen. Poni vaan kiersi salia täyttä vauhtia mitä suinkin pystyi mennä. Jotkut naiset kiljuivat ja saivat ponin entistä hermostuneemmaksi.

Vin-Vin käveli rauhallisesti sen perässä ympäri salia tietysti hieman oikaisten välillä.
Poni sukelsi pöydän alle piiloon ja ryntäsi sieltä melkein heti pois. Lopulta poni hieman rauhoittui ja vin-Vin pystyi olla sen lähellä. Hän antoi ponin haistella häntä. Lopulta hän pystyi koskemaan ponia. Hän tarkkaili ponia hetken, kunnes huomasi siinä pari veri noroa. Verta valui sen kylkiä pitkin, muttei sitä onneksi ollut paljon. Sama mies joka oli huutanut tuli hänen luokseen ja kiitti häntä. Samassa Vin-vin huomasi miehen kädessä jonkinlaisen piiskan. " En voi antaa sinun ottaa ponia takaisin." Hän sanoi syyttävästi ja osoitti piiskaa. Samassa poni huomasi miehen ja pukitti ja meni yhteen nurkkaan toisen ponin luo, jonka selääsä istui kääpiö ja hänen seurassaan oli toinen nainen.
" Ette te tälläistä voi tehdä minulle! Tuo on minun sirkusponini!" mies huusi.
" Mutta olette kohdelleet sitä huonosti." Vin-Vin tokaisi ja käveli ponin luo jättäen miehen taakseen.


Mi-Mi istui Potun selässä ja mietti hyvää puheenaihetta. Samassa hän kuuli huudahduksen ja näki valkoisen pallon ryntäävän sisään. Se poukkoili minne sattui.
"Häh?" Mi-Mi sanoi vahingossa ääneen ja hänen kasvoillaan oli mitä oudoin ilme.
Hän tunnisti parrulan poniksi, shetlanninponiksi. Pottu seisoi rauhallisena melkein nukahtaneena, kunnes katsoi toista ponia. Se hörähti sille iloisesti. Poni rauhoittui hetkeksi, kunnes se pukitti ja säntäsi heidän luokseen. Se tuli seisomaan Potun viereen. Ne tutustuivat toisiinsa ja Mi-Mi simäili hetken ponia. Sitä oltiin kohdeltu näköjään kehnosti.

// Joo keksin vain hetkeksi hieman menevämpää juttua. : D//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   La 02 Helmi 2008, 16:55

//Eipä yhtään haiuttaa! Seragkin voisi olla hieman menevämpi ja pyytää sinestraa tanssimaan! :DD//

Siinä se mies taas menee. Sinestra yritti olla katsomatta sinitukkaista nuorta miestä, mutta tämän tuijotus teki siitä lähes mahdotonta. Sinesra vain heilutteli viuhakkansa ja katsoi tanssioita. Sitten kuului huudahdus ja lihava mies kädessään jonkinlainen piiska juoksi sisään edellään pillastunut poni. Poni säntäili pitkin huonetta ja ihmiset kiljuivat. Sitten joku nainen sai ponin rauhoittumaan ja huusi miehelle jotakin siitä etten anna ponia hänelle takaisin. Silloin Sinestra vasta näki ponin selässä haavoja. pitkiä ojuita viiltoja, joista jotkut olivat vanhoja rupia ja jotkut ihan tuoreita, punoittavia. Joistain jopa valui verta. Verta... Sinestra puisti päätään ja laittoi silmänsä hetkeksi kiinni. Kun avasi ne hänellä oli taas aivan tavallinen olo. Poni raukka. Sitten Poni raukka huomasi Mi-Min Potun ja syöksähti oitis hirnahtelemaan sille.
"Kamalaa, miten huonosti eläimiä kohdellaan! Heitä pois se piiska, sinä mies joka olet sitä väärin käyttänyt!"
Sinestra huusi miehelle matkien aatelisnaisen äänensävyä ja sanajärjestystä. Sitten hän nousi seisomaan Astui ponin -tai ehkä Raukka oli sille sopiva nimi- ja piiska miehen väliin, niinkui toinen nainekin. Hän katsoi uhkaavasti miestä ja lukitsi silmänsä tämän silmiin. hän katsoi syvälle niihin ja niiden taakse. Hän näki kuinka piiska osui viettoman eläimen kylkeen ja sitten selkään. Vanhojen haavojen väliin ja niiden päälle. Viaton eläin potki ilmaa ja päästeli todella tuskasia ääniä. Lisää iskuja ja kuolettavaa huutoa. Oikeammin hirnuntaa. Viilloista alkoi tihkua verta. Sinestraa alkoi pyörryttää. Kuinka joku ihminen voi olla noin paha?
"Pudota se piiska!"
Sinestra päästi katseensa tuon syntisen silmistä. Piiska osui lattiaan ja mies vajosi polvilleen maahan. Sinestrakin oli vähällä kaatua ja horjui takaisin istumaan. Hän peitti kasvonsa käsiinsä ja tunsi oksentavansa. Hän eu ollut koskaan aijemmin käyttänyt pientä näkiän taitoa joka oli tullut vampyyrin voimienkin mukana. Mies puristanut kätensä niin tiiviisen nyrkkiin että hänen kyntensä olivat rikkoneen hänen kämmnetensä ihon. Sinestran teki lähes mieli tehdä tälle samaa kuin hän oli tehnyt Raukalle.

//Eli toimintaa mukaan. Sori tuosta tuli aika outo...//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   La 02 Helmi 2008, 19:27

Monia ajastuksen seassa Serag huomasi naisen katsovan häntä uudelleen. Katseet jäivät sinne suuntaan, kun alkoi tapahtua jotakin melskaamaisesti. Itsekkin joutui väistelemään ponin menoa. Pisarakaan shampaniasta ei tippunut lattialle tai yleensä. Häntä ei kuitenkaan paljoakaan haitannut niin hän jatkoi katsomissa tassijoita ja mietteli itseänsä puhki.
Pienen tapahtuman jälkeen Serag oli kokoonnut itsensä ja oli astellut Sinesra luokse.
" Saanko kysyä, että miksi katsotte minua välillä?" Serag kysyi.
Hän oli uskaltanut kysyä jotenkin. Serag uskoi, että nainen pitäisi hieman yllätyksenä mieheltä.

//Tässä olisi jotain jännitystä//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Ke 06 Helmi 2008, 19:32

Vin-Vin kuuli selkänsä takaa ääniä. Naisen ääniä. Hän käännähti katsomaan kuka oli yhtynyt hänen kanssaan miestä vastaan. Hetken oli aivan hiljaista. Toinen nainen seisoi nyt aloillaan ja katseli ikään kuin hyvin syvällä pullean miehen silmiin.

Hetken päästä piiska pamahti maahan ja jäi siihen loikoilemaan. Heti perään pullea mies kaatui maahan polvilleen. Ja sen jälkeen nainen meni hoipertellen omalle paikalleen.
Vin-Vin syöksähti ponin luokse. Se näytti niin kurjalta. Se vain kyyhötti toisen ponin luona raukkamaisen näköisenä. Näytti silti kuin se olisi katsonut pitkälle tyhjyyteen. Se kyljistä valui yhä verta. Vin-Vin kyykistyi ponin luokse ja silitti sitä varovasti. hänen hameeseensa sotkeutui hieman verta, mutta nyt se ei häntä haitannut.

Vin-Vin kuuli takaansa askelten ääniä. Mies harppoi häntä kohti, mutta kuitenkin meni lopulta toisen naisen luo.


Mi-Mi istui yhä Potun selässä rentoutuneena. Välillä hän silmäisi nopeasti toista ponia. Häntä kävi sitä sääliksi. Pottu töni sitä turvallaan leikkisästi yrittäen piristää sitä. Se ei silti tehonnut yhtään. Tusotahan voi jäädä elinikäiset traumat ja taas se olisi yhden ihmisen syytä. Mi- mI katsahti sivulle ja näki miehen tulevan heitä kohti, mutta meni silti sen toisen nasen luo. kaiketi nimeltään Sinestra jos hän muisti oikein.

// Livvy ei se ollut ollenkaan outo ja kiva kun Miss Darcy tuo hieman jännitystä lisää.//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Pe 08 Helmi 2008, 17:40

Sinestralla oli yhä hieman huono olo. Poni oli saatu hillittyä ja se kamala mies oli toistaiseksi pois pelistä. Hän halusi vain istua rauhassa hetken.
Sinestra vaistosi liikettä ja huomasi jonkun tulevan luokseen. Oho! Se oli se ärsyttävä tyyppi joka kokoajan katseli häntä. Ihanaa, ärsyttävä tyyppi ja ärsyttävä kysymys. Sinestra ei olisi jaksanut vastat, mutta pakko kai oli.
"Mitä itse tölläät koko ajan?"
Sinestra kivahti. Häntä ei nyt yhtään huvittänut leikkiä hienoa
naista.
"Kun katsot koko ajan minua, on minun silloin pakko vastata katseeseen! Äläkä yhtään yritä elvistellä, minulla ei nyt ole oikein hyvä hetki. Jos vältämättä haluat voin haukkua sinut myöhemmin!"
Sinestra oli aivan raivona, vaikka ei miestä mitenkään vihannutkaan, eihän hän tuntenut tätä yhtään. Jotenkin hän vain onnistui juuri nyt ärsyttämään Sinestraa kamalasti. Haukkua myöhemmin? Mitä minä sillä oikein tarkoitin? Äh, ihan sama. Huono olo alkaa pikkuhiljaa helpottaa. Sinestra henkäisi syvään ja katsoi miestä tarkemmin. Selvä vampyyri. Nuo siniset hiukset ovat kyllä vähän oudot...
"Anteeksi tuo äsköinen olen hieman huonolla tuuleela."
Sinestra virnisti mielessään ja ajatteli: ja hieman ailahtelevainen....

//Plääh! Toivottavasti älysitte jotakin. Olen nukahtaa näppäimistölle. Mielikuvitus varmaan nukkuu jo.//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Pe 08 Helmi 2008, 17:56

Serag kyllä yllättyi todella paljon naisen yllättävästä vastaukseksi, mutta ei piitannut. Hän kuitenkin piittasi siitä, että nainen oli vastannut röyhkeän tavoin, mutta häntä ei paljoakaan piitannut. Sen sijaan Serag tervehti naisen vieressä olevaa henkilöä naista, joka oli pienempi vieressää olevaan naiseen verrattuna. Omasta mielestään hän ei ole katsonutnnut niin paljon häntä vaan nainen itse on katsonnut paljon häntä. Nainen räyhäessään sanojaa miehelle vihaa purkaten tuntuiselta. Lähellä olevat vanhat rouvat katsoivat naisen pikanuutta ja sitten olivat katsahtaneet Seragiin päin. Miestä kyllä oli nololla, mutta osa olla ilman noloa, kun itse kysynnyt tuommoista kysymystä.

Sinihiuksinen nuori herra katsoi naista kohteliaasti kauniisti, vaikka oli puhunnut kovalla voimalla hänestä pahaan, vaikka eivät tunsisi toisensa. Suu meinasi loksahtaa auki, kun nainen oli vaihtanut puheen aihetta ja pahottellen alusta. Äänikin oli vaihtanut voimakkuuttaan ja hellyys oli tullut esille. Serag nyökytteli päätään ymmärtäväisesti naiselle.
" Minun on parasta häipyä, ettei tule pahoja asijoita muiden kuullen." Serag sanoi.
mies kumartui ja alkoi vaihtaa kursittaan toiseen suuntaan.

// Vin-Vin pitäisi pästä kunnolla mukaan. //
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Su 10 Helmi 2008, 17:03

Vin-Vin pian tunnistikin miehen ja tunsi hieman vihaa tätä kohtaan. Hän kuitenkin yritti olla huomioimatta miestä ja silitteli yhä ponia. Häntä alkoi pikku hiljaa väsyttää niin ettei onneksi vielä nukahtanut lattialle. Hän istahti toisen naisen viereen penkille ja hengitti syvään. Välillä hän silmäili ponin olo tilaa, mutta pikku hiljaa hän alkoi kuitenkin vaipua syvälle aatoksiinsa.

Mi-Mi meni makuulle poninsa Potun selkään ja teki hieman jumppaa sen selässä, sillä hän oli jo niin tylsistynyt. Hän ojensi kätensä Potun kaulassa roikkuvaan laukkuun ja nappasi sieltä hieman syötävää. Hän mussutti sitä hetken kunnes huomasi että joku mies tervehti häntä. Hän vain katsoi miestä pöllämystyneenä ja pysäytti jopa ruokailunsa hetkeksi. Hän kuitenkin jatkoi syömisiään ja tervehti vaisusti miestä.

// joo, hieman lyhyt ja silleen.. //
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Ma 11 Helmi 2008, 17:47

//Plääh.... tämä peli on aika tylsä. Keksitään vähän jotain piristystä!! Aletaanko vaikka heittää läppää? Jotain ihan otoja tapahtumia ym.? No aloitan tällä linjalla nyt kuitenkin XD. Te molemmat varmasti tiedätte kaljamaha -jutun? jatketaan teemalla. Muuten Miss Darsy, mitä tuo "mies kumartui ja alkoi vaihtaa kursittaan toiseen suuntaan" tarkoittaa? Mies kumarsi ja vaihtoi suuntaa vai?//


Tilanne oli jo täysin rauhoittunut ja Sinestran olo parantunut kun sisään rynnisti lisää kuokka vieraita.
"Kippis ja hiiohoi!"
Kännisiä ukkoja vyöryi sisään kaljamahat höskyen. Heitä oli ainakin kahdeksan ja kaikilla oli likaiset vaatteet jotka eivät aivan riittäneet mahan yli, niin että napa näkyi. Miehet olivat varmasti juuri tulleet jostain sikolättibaarista kaljan hajusta päätellen.

Kaikki tuijottivat ilmestystä. Jotkut kiljuivat ja jotkut huutelivat solvauksia. Sinestra katsoi miehiä hetken kunnes puhkesi nauruun ja oli vähällä kaatua lattialle. Moni muukin nauroi. Vasemmalta väki väistyi tehden tilaavartioille, jotka aikoivat pidättää kaljamahat.

"No älkäähän nyt! Eikös tänne tultu juhlimaan? Seisovan pöydän ääreen kuomat!"
Yksi kaljamahoista huusi. Hän kaappasiyhtä vartio miestä toverillisesti olalta, niin että tämä oli kaatua ihra kasan alle. Nähtävästi voimakkain vartioista pani vastaan läskeille, mutta yksi näistä pyllähti maahan ja vyöryi miehen päälle.
""Hyvä on luovutan! Yngh! Päästä minut! Saatte paljon ruokaa jos et litistä minua!"

Vartiomies oli selvästi tukehtua ja sai nämä sanat vikistyä vain vaivalla. kaljamaha nousihitaasti ja vaivalloisesti ylös toverinsa auttamana ja kahmaisi ruokaa pöydältä ja ahmaisi sisäänsä.

Yht´äkkiä esiin astuu kaljamahainen rouva, jolla on yllään liian nuorekas mekko. Sinestra tunnistaa tämän oitis Leidi Daaniksi, rikkaaksi aatelis naiseksi. Kaljamahaiseksi mummoksi. Hahhaa!! Tuo pinkki tekeli ihrojen päällä on kyllä jymy menstys!! Sinestran oli pakko pidätellä naurujaan. Rouva hotkaisi suuren palan kerma kakkua ja juuri silloin puku repesi ja hän kaatui lattialle. Ainakin viisi herrasmiestä saapui auttamaan ja kauvan menikin ennen kuin leidi saatiin ylös. Varmaan kamala urakka! tästä olivat kirvonneet kunnon naurut.

Silloin Kaljamahaiset miehet huomasivat tilanteen ja juoksivat paikalle.
"Oi jalo Kaljamahaliiton johtajatar Leidi Daani ei kai sinuun sattunut?"
"Ehee.. Kyllä! Kantakaa minut lepäämään! ja tuokaa lisää herkkuja!"
Seurasi mahojen löllyntää kun miehet kantoivat valtiattarensa penkille lepäämään.


//HAHHAAAAA!!!! Okein naauran omille vitseilleni... mutta tuli kyllä aika hyvä XDD//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Ti 12 Helmi 2008, 16:17

Serag oli häipynyt Sirnenee luota, kun nainen oli hänen mielestä ajannut hänet pois. Nöyräästi hän asteli pois paikalta kahden. Ei edes pieni kääpiö muistannut hänet. Sekin osittain harmitti kovasti, mutta oli ennestääkin selvitty yli miksi ei nyt selvittäisi yli. Suurimmaksi osaksi hän oli iloinen, kun hän huomasi naisen olleen hullantuneen, kun hän oli lähetennyt pois paikalta.

Nainen näytti olevan toinen lainen, kun Serag oli hänen vieressä. Serag päätti mennä katsomaan mualle porukkaa. Mies asteli reippaasti ja oli todella vähällä törnmätä yhteen naiseen, mutta kuitenkin törmäys tuli.
" Anteeksi kovasti. " Serag pahoitteli kovasti.
Katsottuaan nainen olikin Vin-Vin mitä hän yritteli kaartaen olla hänen tieltään. Serag veti teko hymyn ylleen ja kohtealiaan näköinen. Hän kuitenkin matkaa. Hän ei halunnut nähdä naista, kun nainen oli jostakin syytä huudellut hänelle. Jos hän alkaisi nytkin huutamaan hänelle, muille tassijoille se oli menettäisi viihtyvyyden.

//Tässä oli jotakin jännitystä, mutta lyhyt//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Ke 13 Helmi 2008, 14:39

// HAA! kyllähän minä nuo kaljamahat tunnen, kun itse siinä pelissä hieman pelailin! Eli varsin tuttua porukkaa minulle!//

Vin-Vin katseli hetken tanssia kunnes kuuli joidenkin tulevan tanssiaisiin ja äänellä!Hän kääntyi katsomaan ketä sieltä oikein tuli, toiveikkaana tietysti komeita miehiä ajatellen. Hänen toiveensa ei kyllä osunut ollenkaan oikein. Nimittäin sisään marssi paljon kaljamahaisia miehiä maha kuristen. Ne suunnistivat oitis tarjoilevan pöydän luo. Vartijoita tuli paikalle ja yrittivät pidättää jo humalassa olevat kaljamahaiset miehet, joiden ulkonäössä ei ollut kehumista. Vartijat eivät kuitenkaan onnistuneet pidättämään miehiä ja yksi kaljamaha miehistä vierikin hölskyvien läskiensä kanssa yhden vartijan yli ja melkein menikin hänenkin päältään. Lopulta vartiat kaikkosivat ja kaljamaha miehet alkoivat syödä. Yksi niistä ahmaisi kokopöydän herkkuineen ja röyhtäisi kovaa.

Vin-Vin meni hieman kauemmas miehistä. Pian hän kuitenkin jonkun törmänneen häneen. hän tietysti raivostui tuosta paljon ja alkoi huutamaan miehelle " Miksi törmäilet minuun vaikka niin en ole käskenyt! Nyt kyllä häivyt siitä hevonkuuseen!" Hän huomasi miehen olleen Serag, mutta ei hän ollenkaan katunut sanojaan, sillä hän vihasi tuota miestä yli kaiken.

Yllätykseksi kaljamahainen nainen hirveässä pinkissä mekossa, joka oli naiselle liian pieni marssi itsekkin sisään läskit heiluen. Mekko kuitenkin repesi naisen syödessä kermakakkua ja hohhoijaa nainenhan makasi jo maassa. Kaljamahaiset miehet säntäsivät apuun ja raahasivat kaljamahaisen naisen tuolille ja sen täytyi olla vaikea homma, sillä naisen jättiperse laahasi maata. Kaljamahamiehet kuljettivat naiselle tuon tuosta herkkuja tuolille ja yhdeltä mieheltä pääsikin suunnaton pieru, jonka avulla mies lensi salin toiselle puolelle. Pieru täytti koko salin kaamealla hajulla ja kaikki pitelivät neniään.

Vin-Viniä ei kyllä enää naurattanut. Ajatuksissaan hän saattoi näkevän miesten tanssivan läskit heiluen kompastellen. " Tuletko tanssimaan?" kaamea ääni kuului hänen takaansa. Vin-Vin kääntyi katsomaan ja näki sen pierukalle kaljamaha miehen pyytävän häntä tanssimaan. Vin-Vin vain kiljui täyttä kurkkua ja läimäisi miestä. Tuo oksensi, onnneksi ei hänen päälleen vaan lattialle ja alkoi pillittämään. Pinkki pukuinen kaljamaha nainen, jonka puku oli aiemmin revennyt jouksi miehen luo ja antoi tutin tälle ja alkoi leperellä tälle.


Mi-Mi
venytteli hieman vielä Potun selässä, kunnes huomasi ison joukon kaljamahaisia miehiä tarjoilevan pöydän luona. Yksi jopa nielaisi pöydän. Pottu meni lähemmäs toista ponia ja melkein takertui siihen. Salin täytti kuitenkin pian äänet: " RÄKS, PRÖÖT, YNKH ja YÄÄH!" Sali oli täydessä sekamelskassa kaljamahaisten miesten ja naisten saapuessa.

// Joop, keksin tuossa hieman lisää, mutta eivät ne nyt niin hauskoja olleet ja Mi-Min jäi hieman lyhyeksi... Ja kivaa kun tuli jotain hauskuutta mistä kirjoittaa!!: D niin ja tässä nyt kysyisin että käykö jos tuon tähänkin uuden hahmoni (jos pääsee läpi)
Nimeltään Rold ja poika : D noh en nyt ala kertomaan tässä lisää... lukekaa sittenk un ilmestyy tiedot tonne mieshahmoihin. Siis nimeltään Rold ei Reot ku kaksoisvelejnkin tein ette te sekoaisi : D?? niin käykös???//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Ke 27 Helmi 2008, 18:28

//Sori olin Thaimaassa, eli oli vaikeuksia vastailla nopeasti. XDD//


Salin valtasi täysi mylläkkä! Kaikki yrittivat väistellä tätä löllyvä mahaista ihmisrotua joka juoksenteli pitkin ruoka pöytiä ja pyyteli naisia tanssimaan. Sinestra katsoi kun naiset lämpsivaät kaljamahoja ja yksi jopa oksensi ja alkoi pillittää. Pinkki Mummo alkoi laulaa tälle kehto laulua:

"Älä itke läskikulta,
ota suklaa multa!
Paljon ruokaa hyvää,
niin tulee ihraa pyhää!
Ota rasvaa,
niin maha kasvaa!

Läskisoosia, pizzaa,
älä niitä missaa!
Tutti suuhun ja karkit peliin,
jo tulee löllyä kehiin!
Sitten suuri röyhtäys,
nyt olet täys!"


Sinestra oli kaatua maahan naurusta kun kuuli tämän laulun. Sitten joku kröhäisi hänen takanaan. Hän pyörähti ympäri ja näki edessään yhden löllyvä mahoista.
"Öö.. Röyh! Tanssiksä mun kaa? Hik!"
Sinestra oli täysin pöllämystynyt. Miten tuo edes kehtaa kysyä minulta?
"No en kyllä tanssi!"
Mies näytti siltä, että olisi luullut Sinestran suostuvan.
"Ai et vai?"
Mies vetäisi Sinestran lähemmäs itseään. Tämä oli taiko nut jostain puukon ja piteli sitä naisen kaulalla, mutta niin että muut eivät näkisi. Sinestra yllättyi, mutta tämän kasvoilla pysyi tyyni ilme. Tuttu tilanne.
"Yritätkö haastaa riitaa herra...?"
Oli läskimahan vuoro näytää yllättyneeltä ja tämä työnsi puukkoaan lähemmäs.
"Ihranen."
Mies näytti hyvin uhkaavalta puukon kanssa joka painoin Sinestran kurkkua jo aika teholla. Sinestra veti miekkansa esiin ja kohotti senosoittamaan miestä joka vetäytyi säikähtäneesti.
"Tuolla naisella on ase!"
Ihrainen huusi ja osoitti Sinestraa puukollaan. Mikä typerys! Mies tähtää puukollaan heittääkseen sen Sinestraa päin. Miekkaheilahtaa ja mies parahtaa.
"Anteeksi herra Ihrainen, mutta minun oli pakko."
Sinestra anoi ja vilkaisi sivusilmällä ranteesta katkennutta kättä joka lojui maassa.

//Anteeksi meni vähän raakuuksiksi.//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Ke 27 Helmi 2008, 18:44

Serag väistyi Vin-Vin edestä katselle Ota iisisti. Hän tiesi, että hänen edessään oli nainen joka vihasi sydämestä asti, vaikka Serag itse ei tiennyt miksi hän vihaa häntä niin kovasti.
" Kiitoksi kohteliaisuudesta. " Serag sanoi.
Hän tiesi, että osittain sanat oli onnellinen kun sanoi hänelle noin, mutta varmaakin naiselle olisi ollut parempi Serag olisi pitännyt suunsa kiinni. Sanottuaan mies sulautui juoppojen miesten sekaan. Hän oli yksi niistä miehistä, jotka osasivat juoda viisaasti.

Sivusilmällä hän näki Sinestan, jota uhittiin. Katseen siirtyivät häneen, vaikka hän toisella silmällä varoittaa Vin-Vinistä. Aluksi Serag meinasi mennä väliin, mutta kun nainen osasi puolustaa nopeassa temmossa niin hän jätti väliin. Serag ei oikeastaan jaksannut kauan olla viinan hajussa ja sekä savukkeiden. tassilavakin oli aika täynnä juovuksista miehistä. Hän päätti mennä ottamaan raitista ilmaan ja uskoi, että Vin-Vin ei olisi paikalla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Ke 05 Maalis 2008, 17:36

Vin-Vin käveli hieman syrjemmälle ja jäi sinne. Häntä ei huvittanut juuri nyt olla tuolla sekamelskan ytimessä. Hän ei itse asiassa jaksanut edes katsella tai kuunnella tuota sekamelskaa, se sai vain hänet hermoromahduksen partaalle. Niimpä hän käveli ulko-oven suulle ja seisahtui siihen ottamaan hieman raitista ilmaa ja rentoutumaan. Tuuli oli hyvin vilpoisa ja samaan aikaan hieman hennohko.

Mi-Mi istui Potun selässä ja meinasi jo nukahtaa, mutta ei silti nukahtanut vaan pysyi hereillä viimeiseen asti. Välillä hän vartioi valkoista shettistä ja Pottu, jotka olivat vierekkäin ja jo ystävystyneet. Ne nukkuivat vierekkäin, tai siis toinen nukkui ja toinen vartio ja toiste päin.

Rold astui jo täpötäyteen tanssiaisaliin hieman myöhässä. Sillä pirskeethän olivat jo täydessä vauhdissa. Kaljamahat mellastivat täydessä loistossaan.Rold kuitenkin astui näyttävästi saliin ja käveli reunoja pitkin ettei olisi mellastuksen tiellä. Hän suunnisti tarjoavan pöydän luo, sillä hänellähän oli hieman nälkä. Se oli kuitenkin jo tyhjä. Hän istuutui yhdelle tuolille.

// joop annan nyt teidän jatkaa vaikkei tässä mitään erikoista tapahtunut ihan normaalia.//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   Su 09 Maalis 2008, 16:10

kaikki katsoivat kaljamahaa jolta oli pudonnut käsi. Sitten katseet siirtyivät Sinestraan joka kuivasi tyynesti miekkansa servettiin ja työnsi sen huotraansa.
"No niin, esitys on päättynyt."
Hän kääntyi ja käveli ovelle. Ulko ilma ei olisi pahitteeksi.

Saliin lankesi hiljaisuus ja sitten alkoi supina.
Sinestra istui portaille ja veti syvään ilmaa keuhkoihinsa. Pian tuuli kuitenkin alkoi kylmätä häntä ja hän sytytti kämmeneensä pienen liekin. Sen lämpö tuntui hänen kasvoissaan ja valaisi yötä. Sinestran vihreistä silmistä heijastuva tähtitaivas ja liekki toivat mieleen revontulet yötaivaalla.

"Mikä sinun nimesi siis olikaan?"
Hän kysyi naiselta joka myös oli tuulettumassa ulkosalla.


//sori, lyhyt! Tuli vähän kiire tämän kanssa!//
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: "Tanssitko kanssani?"   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
"Tanssitko kanssani?"
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 3Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: JUHLAPELIT :: JOULUTANSSIAISET-
Siirry: