PääsivuGalleriaFAQHakuRekisteröidyKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Vettä ja hiljaisuutta

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Vettä ja hiljaisuutta   La 24 Toukokuu 2008, 15:26

Serag tiesi milloin lopettaa, ettei nainen jäisi kuiville. Lopuksi nostettuaan hampaansa pois hän nuolaisi, että haava umpeutuisi nopeasti kiinni. Serag hivouttui pois naisen vierestä, kun nainen meni pois hänen syleilystään.
" Anteeksi. " Serag sanoi hiljaa vaiperoin.
Miehen äänen sävy oli todella murheelinen anteeksi sanova. Silmät vaihtuivat pyöreäksi. Kädessä olevat siteet imivät ylimääräisen veret suupielistä. Mies näytti aivan onnettomalta ja niin hän oli. Uudeman kerran hän oli puraisut naista ja imennyt vertaan. Seragia ihmetytti miksi Arie antoi hänen ime vertaansa, vaikka oli sanonnut kaiken laista vampyyreistä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Vettä ja hiljaisuutta   Ma 26 Toukokuu 2008, 12:40

// kiitoksia tästä ihanasta pelistä, nyt on kuitenkin aika lopettaa. <33 Miss voi vielä tänne kirjoitella jos haluaa, muuten pyydän Aidan pistämään tämän lukkoon. ^^ //

Arianin katse haraili maan ja Seragin välillä. Tuntui tyhjältä. Naurettavalta. Haikealta. Kaikelta. Arian tiesi että nyt oli aika lähteä. Pois Jonnekin. Hah, mitä minäkin ajatteln. Hyi minua, ja ajatuksiani. Arian ajatteli, ja laski katseensa jälleen kerran maahan, mahdollisimman kauas miehen katseen ulottuvilta. Arian mumisi jotain myös hänen omasta puolestaan pahoittelevaa.
Arian lähti kävelemään harppovaa kävelytyyliään pois, kauas pois Mimirin lähteeltä. Kuitenkin hän kääntyi, ja lähetti nopean, leikkisän lentosuukon Seragia päin. "Muista minut Ariena." Arian sanoi hiljaa, mutta kuitenkin kuuluvasti, hymyili ja lähti harppomaan pois. Ehkä hänet nähtäisiin vielä tässä elämässä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Vettä ja hiljaisuutta   Ti 27 Toukokuu 2008, 20:32

//Juu kiitos sinullekkin//

Serag oli vihoissaan itselleen, kun oli imennyt naisen verta. Mitä nainen oli sanokaan oli sanonnut hänelle lause oli mennyt ohitse korvien. Lentosuukkon hän ei reagoinnut mitenkään.
" Anteeksi. " Serag sanoi.
Mitään muuta hän ei saanut sanoituksi. Hän asteli mieleellään toiseen suuntaan kuin nainen. Toivoi naisen seuraavan kerran, ettei olsii vihainen hänelle ja paremaassa merkeissä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Vettä ja hiljaisuutta   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Vettä ja hiljaisuutta
Takaisin alkuun 
Sivu 4 / 4Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: PAYON :: SURINYA BENEREL :: KAUPUNGIN-PUISTO :: MIMIRIN VIISAUDEN-LÄHDE-
Siirry: