PääsivuGalleriaFAQHakuRekisteröidyKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Aamu sarastaa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Aamu sarastaa   Ma 17 Maalis 2008, 16:06

Dori-Hal käveli Vollan katuja pitkin tutkiskellen ympärillään olevaa aluetta. Hän jatkoi vielä pienen matkaa, kunnes hän löysi pienen vesilammikon. Hän kyykistyi ja katseli peilikuvaansa hymyillen. 'Mahtava kaupunki!' Hän ajatteli. Vielä kun löytäisi jotain, millä saisi rahaa...' Dori-Hal heitti kiven lätäkköön, ja jatkoi matkaa. Kulman takana hän törmäsi johonkin vastaan tulijaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Aamu sarastaa   Ti 18 Maalis 2008, 15:48

Vollan kivikylä. Aina yhtä tyhjä ja synkkä. Tyhjät kadut ja niiden reunamilla pelkkiä raunioita ja tuhottuja unelmia. Paikasta tuli pakostikin mieleen menneisyyden ja sen surulliset tapahtumat. Jotkut tulivat sinne muistelemaan, toiset vain etsimään sitä mitä sielu kaipasi. Se oli paikka tunteille ja menneiden suremiselle. Kaupungssa tapahtuneet kauheat asiat oikein paitoivat ulos raunioista.

Kompassi tallusteli kädet takkinsa taskuissa ympäri raunioiksi sortuneessa kaupungissa. Häntä ei entisaikojen tapahtumat kauheasti kiinnostaneet, eikä hänellä tuntunut olevan syytä muistella menneitään. Hänellä ei ollut siellä mitään, mitä surulla muistella. Merirosvo kapteeni käveli kivisillä kaduilla pientä kiveä jalallaan potkien.

Hän ei oikeastaan edes tiennyt, mikä paikka se oli. Hän oli vain tullut sinne, kun oli Jälleen kerran eksynyt kaupungissa. Ja pianhan hän olikin eksynyt Vollan kivisille kaduille. Mies oli sitten jäänyt sinne elelemään Pura perässä laahautuen. Väitetään, että jokaisella sinne tulevalla on jokin syy saapua. Mutta hänestä ei sellaista osannut sanoa.

Kääntyessään yhdestä kulmasta, häneen melkein osui joku poika. Pojalla oli korkea irokeesi ja hän näytti kummalta merirosvon silmiin. Kunhan vain Kompassikin katsoisi joskus peiliin, niin vaihtaisi asennettaan.

"Huomenta."
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Aamu sarastaa   Ti 18 Maalis 2008, 15:53

"Huomenta, anteeksi" Dori-Hal vastasi. "En huomannut teitä" Hän katseli kadun kivetystä nolona. Juuri kun hän aikoi jatkaa matkaa, hän huomasi silmälapun. "...P-piraatti...?" Hän kysyi arasti, varautuen mihin tahansa. Hänen edessähän oli mahdollisesti tappaja.

//Tuli hieman lyhyt, muttei tuota nyt paljoa saanut paisutettua, anteeksi.//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Aamu sarastaa   Ke 19 Maalis 2008, 20:45

//No, ei mitään. yritä vaa tsempata niiden viestien kanssa : DD En siis todellakaan nyt piilohauku sinua. Sinä kirjotat niin pitkiä kun pystyt, kyllä sinä tuosta nopeasti edistyt <3//

Irokeesinen mies selvästi pelästyi nähdessään hänet. Tämä ei selvästikään kovinkaan pitänyt piraateista, ei ollenkaan. Mutta tuntui oudolta, ettei mies jo muuten tajunnut hänen olevan merirosvo. No, jokaisella omat mietteensä. Kompassi tuhahti hiljaa ja poimi Puran maasta käteensä. Mies varmaankin pitäisi häntä yhä oudompana, kun tajuaisi hänen kanniskelevan mangustia mukanaan.

"Hyvä huomio, poika."

Kompassi tuhahti hieman loukkaantuneena ja mittaili poikaa katseellaan. Luonnonläheinen irokeesi mies. Kaikkea sitä maan päältä löytyikin. Myös mangustiaddikteja merirosvoja. Mutta siitä ei sitten puhuta.

//Sori. Lähen siis huomen Amerikkaan, niin viestit jää hieman tyhjyyteen ;___;
Ja en sit dissaa tos sun hahmoo. Omani on vain... Hieman omalaatuinen luonteeltaan : DD//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Aamu sarastaa   La 03 Toukokuu 2008, 14:33

Vedän hahmoni pois kun ei pelaajaa tunnu ilmestyvän enää paikalle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Aamu sarastaa   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Aamu sarastaa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: PAYON :: NDOR-ALYA :: KIVI-KYLÄ-
Siirry: