PääsivuGalleriaFAQHakuRekisteröidyKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Sielluiden mailma

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   La 14 Kesä 2008, 19:48

Aleina antoi vapaasti veden lauskutua hänen kautta maahan milloin hän voisi sairastua. Sairastumisessa hän oli hieman huolissaan, vaikka tähän aikaa hänellä oli pahdollista nähdä mailman ja mitä olikaan tapahtunut ympärillään. Sairastuminen olisi kuitenkin vakava asia Aleinalle. Hänen kehonsa taistelisi todella paljon, kun rakenne on hentoinen. Rohdoilla hän osasisi tehdä lääkkeen millä parantuisi, mutta hän ei vain jaksaisi tehdä rohtoa itselleen. Käveliminen tuntui todella ärsyvältä, kun tunsi Yuri oli hieman epävarma olostaan. Mustan hopeiselta silmät näyttivät juuri nyt, mutta nillä hän näki sieluja, jotka halusivat auttaa heitä pääsemään suojaan. Hiekan murunen nousi heilumaan Yurin silmien eteen.
" Hän haluaa varmaakin, että seuraamme häntä. " Aleina sanoi.
Hän puhui sieluistaan vielä he muodosta melkein, kun hän piti sieluja eloisiani, kuin kuolleena tai muuna.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Su 15 Kesä 2008, 17:39

Aleinan sanat kuullessaan Yuri hätkähti hereille ajatuksistaan. ''Kukah!? Mitäh!? Missä!?'' Hän tokaisi vilkuillen sivuilleen ja etsien katseellaan jotakuta. Kesti hetken ennen kuin hän taas tajusi Aleinan puhuvan haamuista ja hengistä, joita näki. Luultavasti joku niistä oli tullut leijailemaan tähän lähelle.
''Jaha mihinkäs suuntaan 'hän' haluaa meidän menevän?'' Yuri kysyi.
Häntä alkoi hieman ärsyttää, kun paikalla oli henkilöitä, joita hän ei nähnyt. Yurin koko elämä oli ollut lähes koko ajan uhkaa uhkan perään, mutta hän oli aina nähnyt nämä uhkat ja oppinut pysyttelemään askeleen niitä edellä. Hän ei tiennyt olivatko aaveet hänelle uhka, tuskin olivat, mutta se ärsytti häntä silti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Ti 17 Kesä 2008, 19:03

Aleina tnsi vesien kautta myös, että Yuri oli ollut omissa mailmoissaan, kun vieressä oleva nainen oli yllättynyt sanomisestaan.
" Anteeksi, jos olit hirveän omissa mailmoissa. " Aleina sanoi.
Hän jostakin syystä sai monien menevän omiin mailmaan hänen ollessaan läsnä. Varmaakin joskus sieltä kautta voisi parantaa sisäisi ongelmia. Se oli varmaan Aleina ei hallunnut laisinkaan Psygologiaksi. (kai se kirjoitetaan noin) Hiekan muru alkoi liikkua sinne suuntaan minne tarvittiin mennä. Aleina asteli hiekan murun perässä, kun hän sai nähdä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Ma 23 Kesä 2008, 12:08

''Noniin, minnekkäs päin nämä henget haluavat meidän menevän? Toivottavasti jonnekkin mistä löytyy suojaa, kuivaa ja lämmintä. Tämä sateessa värjöttely alkaa totta tosiaan riittää tältä erää ja minulla alkaa olla jo niin kylmä, että en ole varma sulanko enään tämän jälkeen ennalleni.'' Yuri totesi. Hän saattoi kuulostaa ärtyneeltä, vaikkei hänen tosiaan ollut tarkoitus, mutta hänellä oli epämukava olo, eikä hän pitänyt siitä lainkaan.
Yurin katse pyyhki hautakiviä, joita näytti olevan kaikkialla heidän ympärillään eivät kai he vielä kaiken lisäksi olleet eksyneet? Yuri huokaisi turhautuneena. Tämä taitaa taas olla niitä päiviä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Ti 24 Kesä 2008, 21:17

Lempeäasti Aleina naiselle, jota hän näki ensimmäisen kerran elämässään ja uskojen viimeisen kerran. Jostakin syystä nainen jättäisi hänet suojaan ja samalla hoitaisi itsensä. Sade loputtuaan he jatkoivat omille teilleen. Sen tyyppisiä ajatelleessaa puolet Yurin puheesta oli mennyt ohi korvien. Keskyttiminen oli mennyt överiksi. Nopeasti hän ryhdistäytyi. Kuulemista naisen lausahduksista Aleina yritteli tehdä jatkoa lauseisiin ja kysymyksiin. Jostain syystä hän oli ryhdistäytynyt sade sai Aleinan varuilleen, jostakin syystä. Se aiheutti vasta lauseiden sanomista.

Sade oli niin nautinnollista melkein jopa Yuri saisi vetää hänet suojaan kylmästä sateesta. Samalla lauseetkin olivat valmistuneet hiljattaien jatkamaan Yurin lauseista ja tukmista niitä.
" En oikein tiedä, vaikka tuntuisi siltä, että hiekan jyvä veisi meidn kunnolliseen suojaan. Mutta meidän täytyy hieman kiiruhtaa, koska tunnen pahan äyrän lähestyvän. " Aleina sanoi rehellisesti mitä hänestä tuntui sisimmissään.
Kuitenkaan hän ei tiennyt miltä tämä sanominen otti Yurin sisimmissään. Itse todella kovasti tahtoi löytää suojaa ja lämpöä, mutta erittäin pahamaiselta läsnäoliasta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Pe 27 Kesä 2008, 18:38

Yuri rypisti otsaansa Aleinan kummallisella lausahdukselle, mutta ei kommentoinut sitä. Mikä hiekanjyvä? Tai mitkä pahanäyräät? Hän oli päättänyt päästä suojaan ja sen jälkeen setviä kaikki ihmeen kummallisuudet.
''Hei tuolla näkyy joku mökin tapainen. Joku vanha kappelli tai joku vastaava. En minä tiedä. Hieman synkän näköinen se on, mutta yritetään sinne, sieltä saamme suojaa.'' Yuri tokaisi hieman innostuneena. Tämä oli tosiaan lievästi sanottuna synkän näköinen. Harmaasta, hieman tummuneesta kivestä valmistettu unohdetun näköinen, sammaloitunut mökki näytti hieman aaveiden asumukselta. Siis epämukavien ja pahantahtoisten aaveiden. Siitä huolimatta Yuri lähti raahaamaan Aleinaa sen suuntaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Su 29 Kesä 2008, 11:14

Vapaasti Aleina antoi naisen raahata. Hän ei ihan tarvitsi saattajaa saden alla, kun näki, mutta saden lottuaan tarvitse opastusta suojaan. Sade ei kuitenkaan näyttänyt loppuvan laisinkaan.
" Minulle ainakin kelpaa, vaikka oli synkkäinen olo. Toivottavasti se ei vuoda vettä sisälle. " Aleina sanoi.
Hänelle ei oikein haitannu minkalainen suoja paikka oli. Siitä hän oli varma, että saapuessaan suoja paikkaan hänelle alkoi tulla kylmä vartalolleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Su 29 Kesä 2008, 17:00

He pääsivät vihdoin suojaan. Tämän mökin sisällä oli tosiaan mukavan kuivaa, eikä sade päässyt sisään, mutta mökin sisällä oli myös pirullisen jäätävän kylmää.
Yuri hieroi tarmokkaasti käsivarsiaan lämmetäkseen edes hiukan. ''Hemmetin kylmää, mutta ainakin olemme suojassa tuolta inhalta sateelta.'' Yuri totesi hampaat kalisten. Hänen takkinsa oli edelleen Aleinalla.
''Ei kovin pirteän näköinen paikka. Toivottavasti tämä ei ole kenenkään rikkaan hautatalo tai jotain. En juuri nyt kaipaisi minkään sortin kirousta niskaani.'' Yuri jutusteli yrittäen piristää tunnelmaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Ma 30 Kesä 2008, 21:56

Yuri piristi jonkun verran Aleinan mieltä. Surullista oli se, että hän ei enään nähnyt paitsi kuin ulos. Sisällä hän ei nähnyt laisinkaan Yuria. Yurin äänestä hän sai tietää mitä hän teki.
" Täälä on kylläkin hiivatin kylmää. " Aleina sanoi.
Hän itsekkin liikutteli käsisäänsä käsivarsilla, että kädet pysyisivät lämpinä. Käsilään hän etsi sopivan paikan ja lausi hellästi ja käden kautta eteensä tuli tuli. Aleina laittoi tulen keskelle huonetta palamaan. Tuli vei häntä todella voimia, mutta hieman. Sen sijaan hänellä alkoi tulla kuumetta. Aleina laittoi takkia tiukammalle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Ma 21 Heinä 2008, 16:03

Yuri huomasi Aleinan tekevän jotain outoa ja tajusi äkkiä tämän sytyttävän tulen. Yuri innostui ja ilostui hiljaa mielesssään. Tuli merkitsi lämpöä ja valoa tähän kirottuun kylmään, märkään ja pimeään.
Yuri painautui ripeästi lähemmäs tulta ja lämmiteli ja hieroi käsiään rivakasti yhteen, jotta nekin lämpenisivät.
Yllättäen Yuri huomasi Aleinan käyttäytyvän oudosti.
''Hei oletko kunnossa?'' Yuri kysäisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Ma 21 Heinä 2008, 17:26

Aleina oli hyvin iloinen siitä, että hän sai nuoruon syttymään. Hän oli aika tokkuraan näköinen. Aleina laittoi päänsä makamaan kylmälle lattialle. Oikeastaan hän ei paljoakaan noteeraanut mitä Yuri sanoi hänelle. Hän avasi silmänsä ja katsoi Yuria.
" Ihan muutten ok. Silmiäni hieman väsyttää, viime näkemästä oli niin kauan. " Aleina sanoi.
Oikeastaan hänellä oli kuume, mutta hän ei kuitenkaan valahdellut siitä, että silmän olisivat väsyneet. Ne olivat väsyneet, kun sielujen näkeminen oli erilailla katsomista, kuin mailmaa. Takkia hän laittoi ympärilleensä, ettei tulisi kylmä. Hiljalleen hän nukahti kuunnellen ulkona sateiden ääntä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Pe 25 Heinä 2008, 18:58

Aleinan vastattua Yuri vajosi jälleen ajatuksiinsa. Hän istui ihan hiljaa tuijotellen nuotion välkehtivää loimua. Hän alkoi pikku hiljaa lämmetä ja kuivua.
Yuri huomasi Aleinan nukahtaneen. Hän oli jälleen yksin. Tai kyllähän tuo henkiparantaja tuossa oli, mutta ei hänestä seuraa ollut. Ei sillä, että Yuri olisi häntä siitä syyttänyt, he kummatkin olivat väsyneitä paettuaan tuota kirottua sadetta. Sitä paitsi Yuri oli varma, että Aleina oli valehdellut tilastaan tai ainakin jättänyt jotakin kertomatta. Yuri tarkistaisi asian aivan kohta. Hän oli tottunut hiljaiseen yksinäisyyteen.
Kun oli yksin seurana ovat aina ajatukset. Milloin minkäkinlaiset. Ikävät, iloiset. Yurin tapauksessa ne olivat harvemmin iloisia tai onnellisia, mutta hän oli tottunut siihenkin.
Yuri nousi ylös ja käveli sinne missä Aleina nukkui. Hän koetti kädellään Aleinan otsaa ja tajusi sen olevan pelottavan kuuma. Hän alkoi kiireesti kaivaa vyöllä roikkuvista puseista kuumetta lievittäviä yrttejä, voidakseen parantaa Aleinan oloa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Su 27 Heinä 2008, 22:02

Sateiden ääni ei enään tullut hänen tietoonsa, koska hän oli syvässä unessaansa. Nuotio alkoi sammua, jos ei laittanut lisää syötävää. Sen myös huomasi, että lämpö alkoi haitua ja kylmyys alkoi tulla enemmän. Aleina makaili kylmässä maassa kuumeissaansa.
Hiljaa nainen tärisi kuumeissaansa, vaikka oli lähellä nuotiota ja Yurin antaman takin. Aleina yritteli tasitella, että hän saisi puhuakseen naiselle. Puhuminen alkoi tuntua hieman turhauttavalta. Hän ei voinnut muuta kuin taistella, ettei menisi tajuttomaksi kokonaan.
Aleina oli allerginen joillekkin rohdoille, joista Yuri ei tinnyt, koska Aleina ei maininnut niitä laisinkaan. Jos hän saisi väärää niin hän joutuisi pahempaan tilanteensa mikä on nyt.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Su 03 Elo 2008, 18:57

Yuri hieroi käsiään yhteen ja huomasi pelästyksekseen, että ilma oli taas alkanut kylmetä. Hän huomasi, että nuotio oli alkanut jo hiipua. ''Kiva, tosi kiva. Tietysti siihen olisi pitänyt lisätä puuta tai jotain muuta puulle ravinnoksi.'' Yuri mutisi ja kiroili itsekseen omaa hölmöyttään.
Yuri etsi lähes epätoivoisesti jotain minkä voisi sysätä nuotioon. Tässä kirotussa majassa ei ollut paljon valoa. Nuotio loi pienen valon kehän pimeyteen ja nyt sekin oli hiipumassa. Ennen nuotion sytyttämistä oli ollut lähes täysin pimeää, mutta kun nuotio oli sytytetty se oli tuonut hieman valoa. Mutta valon mukana oli tullut jotain muutakin;varjot. Valo toi muuassaan varjot, jotka levisivät heidän ympärilleen, mutta eivät täysin tavoittaneet seiniä.
Varjojen tanssi hermostutti Yuria suunnattomasti ja hetken hän toivoi yhä olevan pimeää. Mutta sitten hän puisteli päätään ja asteli hieman rohkaistuneena varjoihin päin etsimään tulelle ruokaa.
Haparoituaan varjoissa hetken hänen kätensä osui kasaan kuivia risuja ja hän nosti ne maasta kiitollisena, kantaen ne nuotion luo.
Yuri lisäsi risut nuotioon ja alkoi sitten valmistaa kuumetta lievittävää yrttilientä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Su 03 Elo 2008, 21:16

Aleinan maatessa hiljaa paikoillaan. Tulen sammutessa hiljaa ja varjojen tuleminen esille. Kun Varjot tulivat esille niiden joukossa oli erilaisia sieluja. Sielut olivat menneet Aleinan ruumiin viereen. Siinä ne laulevivat ja nytkyttelivät. Aleina ei tuntenut yhtään mitään. Sielut katsoivat Yuria tarkaa vaisesti. Osa oli myös istunukin hänen viereen. Osa sieluista olivat hyvin surullisia, kun Aleina oli tajuton ja huonossa kunnossa. Sielut eivät oikein osanneet tehdä tai oikeastaan kysyä apua joltakin muulta, kuin Aleinalta, kun näki heidät.
Mies sielulaiset, jotka välittivät Aleinasta he tassivat paraanus tassia, vaikka he tieisvät, ettei se enään auttaisi häntä. He olivat kuolleita, jota olivat jäänet vielä tähän aikakauteen kiinni. Välillä saattoi nähdä lentäviä ja paksuja oksia. Tanakat naissieluiset kantoivat niitä tulen ravinnoksi. Puut eivät olleet mitenkään märkiä vaan kuivia.
" Eikö toi nainen osa yhtään mitään tehdä. Miten hyödytyn nainen onkaan. " Yksi mies puolinen sielu sanoi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Ke 06 Elo 2008, 10:27

Yuri valmisti huolellisesti lientä, jonka pitäisi lievittää kuumetta. Hän oli valmistanut sitä monesti ennekin, mutta ei koskaan tälläisissä olosuhteissa. Yleensä hän teki lientä kotonaan, missä oli kuivaa ja valoisaa tai jossain missä ylipäätään oli valoisampaa kuin täällä. Ja ehkä lämpimämpääkin.
Yuri vilkaisi Aleinaa tämä ei ollut liikahtanutkaan, makasi vain hiljaa luultavasti tajuttomana aloillaan. Se ei ollut hyvä juttu. Se oli huono juttu. Todella huono. Jopa pahassa kuumeessa olevat yleensä liikkuivat ja ehkä ääntelivätkin hieman. Äänetön liikkumattomuus oli paha merkki. Hänellä oli vain hieman aikaa, jos hän tahtoi auttaa Aleinaa. Kuume näytti heikentävän tätä jatkuvasti.
Yuri lämmitti valmistamaansa lientä nuotiolla ja katseli samalla ympärilleen. Varjot olivat yhä täällä. Ne näyttivät tanssivan kuin entisaikojen henget ja Yuri oli myös kuulevinaan kuisketta. Se kuiske ei ollut hyvää, se oli pahan tahtoita kuiskuttelua, mutta Yuri ei kuunnellut sitä, hän ei tahtonut. Hän oli ajat sitten oppinut sulkemaan korvansa pahoilta sanoilta. Ja sitä paitsi hän oli vakuuttunut, että kuiske oli vain ainoastaan hänen mielikuvituksensa tuotetta.
Yuri nousi ylös ja käveli sinne, missä Aleina lepäsi. Hän kohotti hieman Aleinan päätä ja valmistautui juottamaan tälle valmistamansa juoman.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Ke 06 Elo 2008, 17:39

" Anna hänen edes yrittää. Näit todella hyvin jo Aleinasta, että tuo nainen osaa parantaa hänet. Tiedät hyvin, että, jos Aleinalle tapahtuu jotakin niin kiusaamme Yuria kunnolla, että muistaa sen hyvin. " Naispuolinen sielu sanoi.
Sielut riitelivät omiaansa voimakkaalla äänillä ja ilmavirtoina, kun he yrittelivät lyödä toista turpaa. Osa sieluista yrittivät saada nais ja mies sielusen toisistaansa. He olivat toisilleen hieman vihoissaan, kun toinen puolusti eläväistä ja vasta kun eläväinen on tehnyt jotain pahaa vasta sitten saa sitä kiusotella tai jopa tappaa hänet.
Aleina makaili ihan makkara, jolla ei ole selkärankaa. Hiljaa ja paikoillaan makaili puoli lämpöisessä kivilattiassa. Sen sijaan häkää piti saada pois huonesta, ettei häkä jäisi pyörimään siinä huoneessa ja tukehduttaisi heitä kivisen hauta taloon.
" Nyt tämä häkä tappaa heidät kummankin ja kukaan ei voi enään auttaa meitä siirtyä eteen päin tästä kidustavasta tilanteesta. " Mies puolinen sielu sanoi tukaisten ja vihoissaan eläväisen kannattajalle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Ma 11 Elo 2008, 10:41

Yuri juotti juomansa Aleinalle, joka makasi aivan velttona aloillaan. Yuri katseli huolestuneena tuota erikoista naista, jonka oli tavannut vasta tänään, vaikka tuosta kohtaamisesta tuntui olevan jo todella paljon pidempi aika.
Yllättäen Yuria alkoi yskittää kovasti ja hän huomasi ettei nuotiosta tuleva savu mennytkään ulos niinkuin piti, vaan jäi tämän pienen hökkelin sisälle pyörimään.
Yuri vilkaisi uudestaan Aleinaa ja totesi itsekseen ettei tämä savu tehnyt tälle hyvää, kun toinen oli tuossa kunnossa. Ei se kyllä tehnyt hyvää kenellekkään.
Yuri alkoi etsiä jotain millä saisi savun leyhyteltyä ulos ennen kuin he molemmat tukehtuisivat tänne.
Ulkona satoi yhä. Jos Yuri ei saisi savua ulos, hänen olisi itse mentävä ulos ja otettava Aleina mukaan ja se luultavasti tekisi lopun tästä, sillä kuumeista ei kannata viedä ulos kylmään sateeseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Ke 13 Elo 2008, 18:27

Yurin juottaessa Aleinaa. Aleina oli veltto ja todella huonosti hän nielaisi litkua mitä Yuri antoi hänelle. Suurimmaksi osaksi kaikki lääkkeet tuli yli suupielien.
Sielut katsoivat Yuria ja Aleinaa. He huomasivat, että tulesta tuleva häkä ei ollut terveelistä kummalekkaan. Kaikki sipustelivat toiselleen, jonka sai Yuri saattoi kuulla pientä hiiren miminää.
Mies puoliset sielut katsoivat miettelien heitä aluksi, mutta nopeasti he alkoivat tehdä työtään mitä he oli suunitellut. Nopeasti yhteen seinään alkoi tulla reikä. Reijän avulla savut pääsisi ylös. Kuitenkaan se ei heti poistanut häkää, joka oli ehtinyt tulla alas.
Aleina oli hiljaa paikoillaan sanomatta yhtään mitään. Kuume oli samassa kohdassa ja, jka ei sanonnut, että haluaisi laskeuta alas.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Ma 18 Elo 2008, 15:40

Yuri yski yskimistään. Tälle häälle oli toden totta tehtävä jotakin ja se jokin oli tehtävä pian. Nyt Yurin silmätkin alkoivat vuotaa. Hän yritti epätoivoisesti räpytellä vesiä silmistään.
Yuri hakeutui vaistomaisesti seinän viereen menetettyään osan näkökyvystään. Yuri yritti pitää ajatuksensa selkeinä, mutta se ei ollut helppoa. Osa häästä poistui, mutta Yuri ei huomannut sitä. Hän oli lyyhistynyt lattialle istumaan.
Epämääräinen ääni täytti mökin, mutta Yuri ei huomannut sitäkään. Hänen päänsä ja korvansa täyttivät toisenlaiset äänet. Äänet kertoivat toisenlaisista ajoista, jolloin Yuri ei ollut yksin, piinattu, surullinen ja halveksittu. Ne olivat muistojen äänet. Ihanat, katkeran suloiset, satuttavat äänet, jotka pilkkasivat häntä.
Hän muisti ajan, jolloin hänen ei sairastuessaan tarvinnut kärsiä ja sairastaa yksin. Hän muisti käheän voimakkaan huolestuneen äänen ja käden otsallaan koettamassa kuumetta ja asettamassa siihen kylmäkäärettä.
Noita muistoja seurasivat toisenlaiset muistot. Muistot käheän äänen omistajan kasvoistaan, jotka olivat vihan ja inhon vääristämät. Muisto tuosta henkilöstä makaamassa maassa verisenä. Ja tuo kaikki oli ollut Yurin syy. Vain ja ainoastaan hänen syynsä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   Ti 19 Elo 2008, 17:59

Aleinan reakointi oli todella huono. Hän ei millään tavalla liikkuvut tai antanut elettä hyvään suuntaan. Vasta ainetta oli niin vähän naisen vartalostaan, ettei se kunnissakaan ainakaan paranna. Oikeastaan ei voinnut tietää kuinka kauan siinä kestäisi pienellä lääkemäärällä parantua pahasta kuumeesta.
Sen sijaan Aleinan ystävät katsoivat Yrin liikkumisia, koska nainen oli ainoa lähin apu Aleinalle. Sielut katsoivat Yuria lemmpyneesti ja toiset vihoissaan.
" Se nyt kokonaan pimahti. " Yksi niistä sanoi.
" Ei ole, sille tuli vai jonkin lainen mieleen. Varmaakin pahaa tuli mielee kun se näyttää niin surulliselta. Meidän pitää auttaa jotenkin. " Nais puolinen nainen sanoi.
" Pah! Me autettaisiin! " Huudahti takaisin yksi.

Kovaa sipsutusta kuului sieluista. Kuka ehdohti niin hän sai mennä uskottelemaan Yuria auttamaan Aleinaa. Sielu joka ehdohti oli Lane. Lane katsoi huokaisesti muille sieluilla ennen kuin asteli Yurin viereen.
" Hei Yuri! " Lane sanoi rauhallisella ja lempeälle äänellä.
Pienesti hopean väriseksi Lane ilmestyi Yurin viereen. Hän sanoi aluksi pienen lauseen, että nainen ei saisi yhtään mitään paniikki kohtausta. Oikeastaan Lane uskoi, että nainen saisi paniikki kohtauksen. Lane halusi edetä rauhallisesti, vaikka oli vähän.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Sielluiden mailma   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Sielluiden mailma
Takaisin alkuun 
Sivu 3 / 3Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: PAYON :: ANDO-DUR :: ONDO-NORSA "JÄTTILÄISKIVI" :: ENKELTEN NOUSU-
Siirry: