PääsivuGalleriaFAQHakuRekisteröidyKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa   Pe 30 Toukokuu 2008, 15:45

//tänne siis vänää odottelen seuraksi ^^//

Baie juoksi ja kovaa vauhtia hän menikin. Kova kivetys ei tuntunut mukavalta paljaiden jalkojen alla, mutta siitä ei nyt ehtinyt alkaa valittamaan. Hetki sitten hän oli katsonut taakseen ja miehet hänen takanaan olivat jo jääneet hieman jälkeen, mutta yhä ne jaksoivat seurata.

Ilta oli alkanut tavalliseen tapaansa, mitä nyt kadut olivat autioita, kuten hän oli viime päivien aikana huomanut. Yhtäkkiä kaikki ihmiset olivat vain kadonneet, eikä heitä näkynyt kaduilla. Joskus hän oli kuitenkin aistinut, että joku piilottelisi nurkan varjoissa. Tavalliseen tapaan oli siis ilta alkanut, hämärtynyt ja ilma viilennyt. Baie käveli rauhallista tahtia kivetyllä kadulla etsien sopivaa paikkaa viettää yönsä vailla minkäänlaista häirintää. Vaikka tuskinpa häntä kukaan missään häiritsisi sillä kukaan ei näyttänyt olevan ikinä paikalla. Tuntui kuin hän olisi yksin tässä kaupungissa.
Sitten aluksi hän luuli, että oli vain kuvitellut, sillä jostain kuului selvästi puhetta. Tottakai hän lähti sinne suuntaan, sillä mikään ei nyt tuntuisi paremmalta, kuin nähdä omin silmin, että joku muukin tässä kaupungissa vielä oli.
Kyllä se nyt myöhemmin oli helppo todeta, ettei niin olisi ollut viisainta tehdä. Mutta toisaalta mistä hän olisi voinut tietää, että nuo miehet lähtisivätkin jahtaamaan häntä aikeenaan viedän hänet jonnekin kamalaan paikkaan, jota he kutuivat "tyrmäksi". Sanan merkitys ei ollut Baielle aivan selvä, mutta kamalalta paikalta se kuulosti joka tapauksessa.
Siispä hän juoksi ja yritti karistaa nuo miehet kannoiltaan. Onnekseen hän huomasi edessään kiviröykkiön, jonka sisään voisi piiloutua. Vielä onnekkaampaa oli, että miehet juoksi röykkiön ohi, eivätkä jääneet etsimään Baiea. Hetken hän odotteli kyyryssä röykkiön suojissa kunnes nousi ja tuli sieltä ulos.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa   Pe 30 Toukokuu 2008, 16:25

Bale käveli kivisellä kadulla ja ihaili, että vihdoinkin hiljaista ja rauhallista. Bale oli miettinyt monta päivää miten löytäisi isänsä, mutta se oli ollut vaikeaa, koska yleensä oli niin hälinä. Bale oli äsken nähnyt ensin intiaani tytön juoksevan ja sitten häntä seuraavat miehet. Balella oli vähän vilpoinen, koska illaksi tuuli oli vähän kasvanut ja aurinko kadonnut. Onneksi Balella oli tarkka näkö ja kuulo se auttoi hyvin pimeässä yössä. Bale päätti lähteä tarkistamaan että tyttö oli kunnossa.


Bale otti reppunsa ja lähti juoksemaan miesten perään, koska tiesi että intiaani tytölle ovisi käydä huonosti jos miehet saisivat hänet kiinni. Balen oli helppo saavuttaa miehet, jotka olivat kännisiä ja hitaita, jotka eivät edes huomannut tytön menevän kivi röykkiöön. Bale päätti tytön antaa olla ja antaa miehille opetuksen, mutta pärjäisikö hän viidelle miehelle. Kyllä hän varsinkin humalassa oleville. `Mitä teen heille?` mietiskeli Bale, joka keksi ratkaisun. "Hei tyypit jos haluatte tytön hoitakaa minut ensin pois tieltänne." Ajatus ei ehkä ollut kovin hyvä, mutta silti muuta ei ollut tullut mieleen."Vai haluat sinäkin tyrmään saamasi pitää!" Huusi yksi miehistä, ja syöksyi voimalla Balea päin. Balella ei ollut aikaa miettiä, hän väisti miestä ja kamppasi tuon että tuo kaatui "Nimesi?""Fernandoksi sanovat!" Mies huusi raivoissaan ja nousi ottaen miekkansa esiin. Muut seurasivat esimerkkiä, mutta Fernando huusikin "Antakaa minä hoidan punaniskan." Fernando virnuili. "Vai niin anna tulla vain" Bale sanoi ja kaivoi veitsensä esiin. Bale siirtyi yhden kiven eteen ja odotteli tuota. Fernando syöksyi miekka edellä nopeasti Balea kohti. "Etkö tiedä etten ole hävinnyt yhtään tappelua! Nulikka nyt kuolet." Bale tajusi liian myöhään miten nopeasti Fernando tuli ja kerkesi väistää vain sen verran vähän, että miekka silvalsi hänen kyljestään. Fernando oli iskenyt miekan sen verran ohi kumminkin, että Balen suunnitelma onnistui, sillä Fernando oli iskenyt miekan voimalla kiveen ja riuhtoi sitä pois siitä. Balen hetki oli nyt, niin Bale syöksyi ja iski veitsensä Fernandon sydämmeen. Fernando lyhistyi maahan. "Samperin nulikka." Fernando hiljeni, mutta antoi yhtäkkiä riipuksen kaulastaan. "Kaiva tämä maahan alleni ja jätä minut tähän." Bale nyökkäsi ihmeisään ja kuoppasi riipuksen maahan tuon viereen. Nyt Bale oli selvinnyt ensimmäisestä miehestä, mutta pahan haavan kylkeen siitä saanut joten ei pystynyt millään enään pärjätä. Bale nappasi veitsensä Fernandon rinnasta sydämmen kohdalta. Miehet pakenivat pois ja vasta nyt Bale tajusi, että miehet olivat pitäneet Fernandoa voittamattomana sotilaana ja nyt kun näkivät tuon kuolleena olivat hädissään. Bale kaatui polvilteen maahan pidellen kylkeään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa   Ti 03 Kesä 2008, 19:56

Baie nousi vain sen verran esiin röykkiöstä, ettei liikaa paljastanut olinpaikkaansa, mutta näki kuitenkin ympärilleen. Ketään hän ei nähnyt, eikä kuulosteltuaan kuullut mitään epäilyttäviä ääniäkään. Niinpä hän nousi pois suurien kivenlohkareiden keskeltä ja hyppäsi kivetylle tielle.

Vasta käveltyään poispäin röykkiön luota hän kuuli hieman kaumepaa useammankin ihmisen ääniä. Baie päätti hiljaa hiippailla lähemmäs ja kurkisti isojen kivien taakse. Intiaani huomasi ne samat miehet, jotka häntä olivat jahdanneet. Mutta siellä oli joku muukin. Nimittäin mies, jota nuo toiset miehet nyt puolestaan kiusasivat. Baie huomasi tämän yksinäisen herran haavoittuneen ja yhden sotilasmiehen kaatuneen maahan. Hän näki tämän neljä vastaan yksi tilanteen ja oli jo jännittämässä joustaan, kunnes huomasi sotilasmiesten perääntyvän ja pakenevan paikalta.
Baie ei viitsinyt aiheuttaa itselleen tai tuolle haavoittuneelle miehelle enää yhtään lisää ongelmia, jotenka hän luopui ajatuksesta ampua nuolta noiden sotilaiden perään.
Sen sijaan hän siirtyi varovaisin askelin maahan polvilleen kaatuneen miehen luo, sillä tuo voisi tarvita hänen apuaan. Baie jättäytyi vähän matkan päähän ja yritti puhua selvästi:
"Tarvitko apua?" intiaani kysäisi ja piti katsekontakia yllä, ettei hän näyttäisi pelokkaalta. Hän yrittikin tällä tavoin saada muut aina uskomaan hänen olevan peloton. Osittain Baie olikin, peloton, mutta joskus sitä joutui niin kovaan ahdinkoon, ettei muille tunteille jäänyt sijaa.
Mitä tuli Baien parantamiskykyihin ja taitoihin. Ne taisivat olla hieman ruosteessa, sillä niitä hän ei ollut tarvinnut aikoihin. Mutta tosipaikan edessä hän kaivelisi pari haavanhoito-ohjetta vaikka väkisin mielensä sopukoista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa   Ti 03 Kesä 2008, 21:50

Bale oli intiaani ja tarkka kuuloinen ja tiesi jonkun tulevan, mutta hämärällä hänen täytyi keskittyä, että näkisi, koska oli haavoittunut kyljestä. Bale käännähti tuon tytön suuntaan kun kuuli tuon kysyvän tarviiko hän apua. "Kyllä kiitos." Bale hymyili vähän, mutta ei paljoa pystynyt sillä miekka oli sivaltanut aika pahasti kyljestä. Bale nousi ottaen kivistä tukea ylös vaivaisen näköisenä.

"Mikä on nimesi? Miksi miehet jahtasivat sinua?" Bale kysyi ja nojaili kiviröykkiöön, koska ei voinut kävellä ilman tukea. Bale katsoi maassa makaavaa Fernandon ruumista. Tuo niiin kova taistelija makasi siinä nyt velttona ja kuolleena miehiensä jättämänä. Bale puristi koko ajan veistä toisessa kädessä sen varalta jos nuo miehet palaisivat kostamaan ja toisella kädellä piti haavaansa mikä vuosi todella pahasti. Bale nojaili seinään ja mietti olikohan Fernandolla perhettä? Ei tuollaisella voi olla ainakaan sellaista mikä välittäisi Fernandosta. Bale koitti kävellä askeleen, mutta haava teki niin kipeää, että Bale kaatui maahan.
"Hyvä että olet turvassa halusin tulla tarkitamaan, vaikka kyllä minä tiesin, että olet nopeampi, mutta jos olisit vaikka kompastunut nuo olisivat satuttaneet sinua ja pahasti." Bale sanoi ja koitti kivuliaasti nousta jälleen kivi röykkiöiden avulla, mutta sekin oli kivuliasta ja hankalaa. Bale kaivoi joitain yrttejä joilla sai haavan kivun vähän rauhoittumaan, mutta ei lähellekkään parantumaan. "Onneksi et ampunut sillä minä en olisi voinut auttaa sinua." Bale naurahti hiukan. Bale huomasi tuon tytön katseesta, että tuo käytti kikkaa jolla sai muut uskomaan olevansa peloton. "Uskon että olet ehkä joskus peloton, mutta pelon näyttö ei ole väärää ." Bale hymyili hän tiesi miltä tuntui kun toinen oli huomannut tuon kikan sillä hänen oma setänsäkkin oli huomannut sen kerran. "Voisimme varmaan leiriintyä tuohon yläpuolella olevalle tasanteelle, jos siellä voisit sitten auttaa minua ja äläkä huoli kyllä minä kestän narun kanssa raahautua ylös asti, jos sinä vain menisit edeltä ja sitoisit narun toisen pään johonkin. että se ei pettäisi?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa   Su 08 Kesä 2008, 20:13

Baie katsoi tutkien haavaa. Ei hän tiennyt paljoakaan haavoista tai niiden hoidosta, mutta sen hän tiesi, että tämä haava oli syvä. Ja että nyt tarvittaisiin jokin kangasriepu ja äkkiä, sillä haavan verenvuotoa piti tyrehdyttää. Omasta vaatetuksestaan hän ei saisi mitään irti, nahkaa oli paha ryhtyä repimään. Mutta vieressä oleva kuollut mies ei varmaankaan pistäisi pahakseen, jos Baie lainaisi hänen kaulassaan ollutta huivia ja painaisi sillä haavaa. Niinpä hän pikaisesti haki vihreän huivin ja asetti sen miehen haavan päälle. Sitten mies kysyi hänen nimeään ja Baie vastasi. Olihan tämä mies tavallaan pelastanut hänen henkensä, sillä Baie ei ollut tiennyt, että sotilaat olivat jääneet vain kiviröykkiön taakse ja ne olisivat varmasti saaneet hänet kiinni kun hän olisi tullut esiin piilostaan.
"Olen Baie." hän vastasi ja otti tukevasti kiinni haavoittuneen miehen kädestä, kun tuo lähti liikkeelle nojaten isoihin kiviin.
Seuraavaan kysymykseen olikin sitten hieman vaikeampi vastata. Oikeastaan ei siitä selvinnyt, kuin yhdellä ainoalla vastauksella: "En tiedä, miksi ne jahtasivat minua."
Ei sitä toden totta voisi tietää, ellei ottaisi selvää. Eikä Baiea pahemmin haluttanut ottaa selvää, sillä ei se ollut niin tärkeää. Tärkeämpää oli, että nyt hän tiesi varoa kaduilla kulkiessaan ja että minkänäköisiä miehiä hänen tuli ainakin varoa.
Haavoittuneena oli erittäin vaikeaa kävellä. Sen Baie huomasi, kun mies kaatui yllättäen ja vain vaivoin ja kivun ahdistamana pääsi nousemaan takaisin ylös. Senkin Baie huomasi, että mies oli hyvin puhelias. Baie ei itse paljoa puhunut, sillä vaikka hän osasi jo paljon sanoja tällä Payonissa käytettävällä kielellä, ei hän silti osannut oikein jutella mistään. Ja välillä sanoja ei edes tarvittu, sillä elekielikin paljasti melkoisen paljon. Niinkuin tässä tapauksessa, kun Baie kuuli paljastuneensa yrittäessään näytellä pelotonta. Hänen kasvonsa tulivat astetta punaisemmiksi, vaikkei sitä hänen ihonvärityksestään niin helposti huomaisikaan. Ja hän katsoi samalla suoraan maahan jalkojensa juuressa, "Niin..."
Mutta sitten hän unohti nolostuksensa saman tien ja kiikutti narunpään ylös tasanteelle ja sitoi sen siellä kasvavan, ison puun ympärille. Vielä hän tarkisti, että se oli hyvin kiinni ja ilmoitti sitten miehelle alhaalla:
"Voit kiivetä ylös."
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa   Su 08 Kesä 2008, 23:12

Bale katsoi kun Baie tutki haavaa ja sitoi sen sitten tuon Fernandon huivilla. Baie oli ystävällinen."Olen Baie." Tuo oli äsken sanonut, mutta tuo nimi oli tutun kuuloinen. Olisiko hän josksu intiaanien kokouksissa tavannuttuon lapsina Bale mietiskeli. "En tiedä, miksi ne jahtasivat minua." Oli Baie sanonut kun tämä oli kysynyt miksi nuo miehet olivat jahdanneet tuota. Bale nyökkäsi, juopot miehet olivaatki kyllä aika sekoja muutenkin. Bale hymähti kun tuo Baie vähän punastui jäädessään kiinni. "Niin..." Baie myönsi sen. "Ei siinä ole mitään pahaa, mutta minua ei kannata koittaa huijata" Bale hymähti. Bale katsoi kun tyttö kiipesi ylös ja vähän ajan päästä huusi "Voit kiivetä ylös." Bale nyökkäsi ja sitoi narun toisen pään ruumiinsa ympärille ja lähti hivuttautumaan ylös erittäin kivuliaasti. Bale irvisti kun veti itseään ylös se sattui niin saamaristi. Yhtäkkiä Balen ote löystyi ja hän lähti tippumaan selkä edellä alas, mutta nnistui saamaan kiinni kalliosta ja lähtemään kiipeämään ylös päin. Viimein Bale pääsi ylös ja kaivoi repustaan kaksi kiveä toinen tavallinen kivi ja toinen pii kivi hän ojensi ne Baielle "Tee nuotio ja sytytä tuli." Bale sanoi ja kaatui maahan pidellen haavaansa mikä raastunut vain pahemmin auki kiipeämisen aikana.

//sori lyhkäsyys piti lähtee koneelt //
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa   Ti 10 Kesä 2008, 19:05

Baie katsoi, kuinka kipu ilmehti miehen kasvoilla tämän noustessa ylös. Se oli varmasti todella tuskaista, käyttää niin paljon voimiaan kun ne olivat jo muutenkin huvenneet. Ja haava kyljessä ei varmasti parantanut asiaa ollenkaan. Muttei auttanut, kuin vaan katsella. Hän jollain lailla uskoi, että mies jaksaisi nousta itsekseen ylös. Ja niin tuo jaksoikin, mutta oli jo niin lopussa, että kaatui samantien maahan, irvistellen yhä tuskasta. Ennen sitä mies kuitenkin antoi Baielle kaksi kiveä, joista toisen intiaani tunnisti kyllä piikiveksi.
Hän epäröi hetken menisikö auttamaan miestä vai tekisikö saman tien tulen. Pian Baie kuitenkin tuli siihen tulokseen, että mies pystyisi hoitamaan itseään sen aikaa, kun Baie tekisi nuotion. Olihan hän päässyt tänne ylös, vaikka kuolettava kipu oli painanut selässä.
Baie keräsi lähistöltä pieniä, kuivia puita ja pinosi ne hieman kauemmas reunasta, ettei nuotio sitten näkyisi alas kaupunkiin eikä tuuli sammuttaisi sitä aivan heti.
Intiaani sai tulen yllättävän nopeasti syttymään hakkaamalla kiviä toisiinsa ja saatuaan pienen roihun aikaiseksi hän uskalsi siirtyi miehen luo pelkäämättä, että tuli yksikseen sammuisi.
Baie katsoi miehen kasvoja, ja ne olivat täynnä tuttuja piirteitä, tuttuja hänen kotiseuduiltaan. Hän näytti luotettavalta ja tutulta, ei ollenkaan vieraalta niinkuin Payonilaiset tuntuivat.
"Sattuuko vielä kamalasti? Voinko auttaa jollain lailla?" hän kysyi. Sitten viimeiseksi hän vielä halusi tietää: "Mikä sinun nimesi on?"

//Ei mitään, ei mitään. Ymmärrän täysin =)//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa   Ti 10 Kesä 2008, 23:13

Bale piti silmiään auki pienesti, koska kipu oli kova. Bale tiesi, että tuohon tyttöön voi luottaa. Bale katseli kuinka toinen haki oksia ja risuja, mitkä tietenkin olivat kuivia, koska eihän muute tuli syty. Baie oli fiksu ja teki nuotion vähän kauemmas reunasta niin kaupunkilaiset eivät näkisi sitä, eikä se sammuisi tuulen takia. Nyt Baie hakkasi kiviä yhteen ja ei tuon tarvinutkaan kuin pari kertaa niin johan syttyi tuli. Bale huomasi Baien tulevan tämän luo ja huomas tuon katselevan tätä ja vaivautui vähän. Oli mukavaa nähdä joku oman rotunsa eli toinen intiaani.
"Sattuuko vielä kamalasti? Voinko auttaa jollain lailla?" Baie kysyi. " K-kyllä siihen aika pahasti raapi nimittäin kivet sitä, mutta eiköhän tästä selvitä. Vai haluat auttaa, no jos ottaisit vesileilistäni puhsasta vettä ja kuumentaisit sen, minkä jälkeen puhdistaisit haava ja laitettaisiin uusi kankaan pala siihen ja vesi täytyy kuumentaa niin sen avulla lähtee pöpöt haavasta." Bale nykytteli hymyillen Baielle. "Mikä sinun nimesi on?"
Oli Baie kysynyt. Voih miten epäkohtelias olen en edes esittäytynyt. Ajatteli Bale. " Aah anteeksi törkeyteni, kun en esittäytynyt. Olen Bale-Kend , mutta ystävät sanovat Baleksi joten sinäkin voit sanoa." Bale sanoi irvistäen taas kivusta.
Bale kaivoi vesileilinsä ja antoi tuolle, minkä jälkeen otti kivuliaasti pari kiveä mitä oli jäänyt kalliosta haavaan. Nyt hän tyhjensi aseensa kaikki sivuunsa ja alkoi erittäin kivuliaan näköisesti kasaamaan leiriä, jonkun näköisen katoksne hän sai heille, mutta kun oli keski puuta laittamassa kiinni lyhistyi kivusta katoksen alle makaamaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa   La 21 Kesä 2008, 19:01

"Aivan, Bale. Hauska tutustua Baleen." Baie sanoi hymyillen ja otti vastaan vesileilin, jota Bale hänelle oli ojentamassa.
Hän siirtyi nuotion luo, joka ei vielä ollut roihahtanut kunnolla, mutta paloi silti tarpeeksi hyvin. Baie lämmitteli vettä vähän aikaa, kunnes uskoi sen olevan jo tarpeeksi lämmintä. Sitten intiaani palasi Balen viereen.
"Jos tarvitset ihan missä vaan apua, minä kyllä voin auttaa." Baie totesi ja teki samalla selväksi, että hänen apuaan sai pyytää, vaikka vaivaksi asti.
Ja Baie irrotti huivin kyljestä, kastoi puhtaalta näyttävän kohdan kuumalla vedellä ja paineli haavaa puhdistaaksen sitä. Hän paineli oikein varovaisesti sillä kuuma vesi teki varmasti kipeää tuoreelle haavalle.
Samalla hän tarkasteli Balen kasvoilta, oliko hän liian kovakourainen vai oliko hän tarpeeksi helläkätinen. Kivulias irvistys tarkoitti oletetusti suurta tuskaa, kun taas pieni huulen puraisu pienempää kipua, joka oli turrutettavissa.
Paineltuaan hetkisen Baie puhdisti haavan vielä kaatamalla hieman vettä sen päälle. Sitten hän heitti verisen ja märän huivin pois, mutta mistäs revittäisiin uusi kankaanpala haavan sitojaksi.
"Onko sinulla kankaanpalaa? Haavaa varten.." hän kysyi ja täsmensi vielä.
Ilta pimeni, ja ympäristö hävisi yhä enemmän näkyvistä. Kymmenisen metrin päähän ei nähnyt enää laisinkaan, vaikka nuotion valoa levisikin melko pitkälle. Baie kuuli lepakoiden lentelevän jossain lähellä taivaalla. Ja suhisihan iltatuulikin kohtalaisen äänekkäästi. Illan hiljaisuus enteili jotain odottamatonta, mutta toisaalta he olivat hyvin syrjässä ja piilossa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Aida
Kuningaspingviini
Kuningaspingviini
avatar

Viestien lukumäärä : 838
Ikä : 25
Paikkakunta : Carmila
Registration date : 11.08.2007

ViestiAihe: Vs: juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa   Ke 16 Heinä 2008, 22:23

//Heippa, hienon pituisia peliviestejä! Peukut teille siitä!
Pientä pilkunviilausta vielä: olisi hyvä, jos viitsisitte jaksottaa peliviestejänne, niin niitä olisi selkeämpi lueskella, kuin suoraan pötkössä lähetettyjä. Eli kahden enterin painalluksen jaksotusta käyttöön. : )

-Aida & Carmi //

_________________
Kaiken karvaiset hahmoni.<3
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://valhalla.yourme.net
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa   To 16 Loka 2008, 10:55

Bale irvistlei hieman haavan putsausta, mutta ei pahasti. "kiitos" , Bale nyökkäsi hymyillen ja kun tuo kysyi kankaan palaa alkoi Bale tutkimaan reppuaan mistä löyty luonno varoista tehtyä kangasta ja kietoi sen haavansa ympärille tiukasti laittaen ensin pari yrttiä haavan. Bale kuunteli hetken ilta tuulta ja yön ääniä lepakon lento suhahduksia , pöllön ääntelyitä kaikkea mitä luonnosta kuului millonkohan hän oli viimeksi pysähtynyt oikein kuuntelemaan.

Bale alkoi salvata jousensa ja nuolien puu osat ja sulat hän vain tarkisti. Puukon terä ja nuolien päät tuo teroitti ja laittoi sivuun sitten. "Repussani on tuoreita vihanneksia , marjoja ja muistaakseni kalaa jos niistä saisi sopan aikaiseksi?" Bale kysyi ja ojensi reppuaan ja siirtyi sitten nuotion ääreen soittamaan itse tekemäänsä huilua. " Kuinka vanha sinä olet?" , Bale kysyi hymähtäen ja laski huilunsa.

//Pitkän ja raskaan paluun jälkene kankeutta, mutta eiköhän se ensi viesti jo lähde kulkemaan : ) //
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
juoskaa vaan, mutta kiinni ette saa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» '90 Accord ei käynnisty!
» Nissan s13 zg
» Feikkikehäpulttien vaihto.
» saa poistaa, audi lunari kunnossa
» AE86 corolla Gt osia mitä vaan...

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: PAYON :: NDOR-ALYA :: KIVI-KYLÄ-
Siirry: