PääsivuGalleriaFAQHakuRekisteröidyKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Verivala [[YKSINPELI]]

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Berry
Kuningaspingviini
Kuningaspingviini
avatar

Viestien lukumäärä : 513
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere
Registration date : 20.04.2008

ViestiAihe: Verivala [[YKSINPELI]]   Ke 25 Kesä 2008, 10:48

Elienóra

Elienóra käveli säkkipimeässä, yön sylissä kohti mimirin lähdettä ja sen viisautta. Tämä oli tosiaan väsynyt elämäänsä, häntä ärsytti nykyään kaikki. Hän halusi olla kauniimpi vahvempi.. ja kaikkea muuta kuin keiju.. iloinen suloinen keiju. Vaikka sitä Elienóra tuskin edes oli. Matka oli uuvuttavan pitkä, eipä sitä olisi ollutkaan.. olisi vain helpompi saada siivet selkäänsä ja lentää lähteelle kuin lepakko.. Tyttö todella ihannoi vampyyrejä, heidän kauneuttaan, vahvuuttaan, taitoja.. Kaikkea niissä.

Vihdoin matka saattoi päättyä mimirin lähteen aukeaman reunalle. Varmoin askelin tyttö käveli lähteen reunalle polvistuen sen viereen ja upottaen kätensä veteen lävistäen sen pinnan kalvon kädellään ja saaden veden hieman aaltoilemaan. Tyttö hymähti tehden kahdella kädellä ’kupin’ ja täyttäen sen vedellä ja kitaten sitä sitten suuhunsa nätinti niin ettei pisarakaan kastellut hänen vaatteitaan.

Jostain kuului oksan rasahdus, se sai tytön selkää pitkin kulkemaan kylmiä väreitä. Tämä käännähti nopeasti ja veti viikatteensa paremmin esiin. Sydän pamppasi tytön rinnassa tuhatta ja sataa, tämän katsellessa tarkkaavaisesti ympärilleen.
” Kuka oletkin, astu esiin, pelkuri ” Elienóra huusi niin että kaiku sai yksinäiset linnut hurahtamaan lentoon. Jostain puusta kuului pieni naurahdus. Se sai Elienóran vielä pelokkaammaksi, yleensä tyttö ei pelännyt ketään tai mitään, mutta jokin outo tunne hänen sisällään velloi.

Puusta lensi lepakko muuttuen ilmassa lentäen kohti Elienóraa naiseksi, kauniiksi naiseksi.


Kelly

Kellyn oli vihdoin saanut itseänsä niskasta kiinni ja lähtenyt kaupungin pölyistä rauhalliselle lähteelle, ehkä hänen tuurikseen sieltä saattaisi löytyä iltapalaa. Nainen muuttui shut nopeasti lepakoksi lehahtaen lentoon metsänpimeyteen.

Nainen istahti puunoksalle joka sijaitsi aukien vierellä, hänen harmikseen puu oli laho ja oksa heiveröinen ja siksi se raksahti hieman. Aukealla oleva tyttö näytti huomaavan sen. Kelly tuijotti tuota tiiviisti punasilla silmillään.
” Kuka oletkin, astu esiin, pelkuri ” Tyttö huusi ja kuulosti pelokkaalta, niin pelokkaanlta että naisen huulilta karkasi naurahdus ja tämä lennähti tyttöä kohti muuttuen ihmiseksi.
” Löyhkäät pelolta keijukaiseni. ” Nainen virnisti tuolle ja nosti sormellaan hieman tuon leukaa nähdäkseen tuon kasvot paremmin. Pieni hymähdys karkasi Kellyn huulien välistä, kapinallinen. No mitä muutakaan tuollaisilta teini-ikäisiltä letukoilta voikaan odottaa?


Elienóra

Nainen asteli Elienóran luokse nostaen tämän leukaa hitusen. Yhä enemmän tytön sydän alkoi pamppailemaan kun tämä tajusi naisen olevan vampyyri, mutta silti.. kunnioitus tuota kohtaan kasvoi.
” Vampyyri..? ” Elienóra sai vihdoin sanottua, vaikka vastaus oli tietysti ilmiselvää, tytön piti saada siitä jotenkin varmistus. Tyttö tosiaan pelkäsi tuota hieman, hän ei osannut reakoida mitenkään tähän tilanteeseen, eihän hän ollut koskaan ennen noihin olentoihin törmännyt, hän oli vain lukenut heistä kirjoista. Tytön silmät tuijottivat tiiviisti naisen punaisiin silmiin, niin, nytkö hän joutuisi vampyyrin iltapalaksi? Se ajatus pyöri vain tytön päässä. Toisalta hän oli aina halunnut olla vampyyri ja nyt hänellä saattaisi olla mahdollisuus päästä sellaiseksi.
” Voisitteko te verettää minut? ” Elienóra kysyi varmalla ja pelottomalla äänellä.


Kelly

” Vampyyri..? ” Tyttö kysyi. Kellyn kasvoille ilmestyi pieni virne hymy.
” Totta. ”
” Voisitteko te verettää minut? ” Tyttö kysyi jälleen. Tuo kysymys sai Naisen hämilleen, kukaan muu ei ollut koskaan kysynyt oista kysymystä ja yleensä veretykseen heikoimmat kuolivatkin. Tämä kysymys oli todella vaikea päättää. Mitä Kelly hyötyisi siitä, että tuo veretettäisiin? Olisi taas yksi suu lisää imemässä ihmisten veriä. Toisaalta tuo näytti aateliselta ja varmasti oli myös Aasa.. Ehkä tuosta saisi hyvän juoksupojan.. Tai henkivartijan..
” Tiedätkös.. Monet ovat kuolleet kyseisessä toimenpiteessä.. ” Kelly sanoi tuolle kylmästi, muka tarkottaen sillä kieltävää vastausta, vaikka todellisuudessa nainen oli kiinnostunutkin tästä tapauksesta.


Elienóra

” Tiedätkös.. Monet ovat kuolleet kyseisessä toimenpiteessä.. ” Nainen vastasi hänen kysymykseensä, kyllä tyttö sen tiesi, mutta hän myös tiesi ettei ollut mikään heikko, joten hänellä olisi tähän ihan hyvät mahdollisuudet.
” Olen valmis ottamaan sen riskin. ” Elienóra sanoi ja valmistui tuon naisen tuomioon. Vaikka kyllä tyttö tiesi tosi hyvinkin, että vampyyrit olivat ovelia olentoja eivätkä yleensä pitäneet lupauksiaan, niin tyttö ei enään pelännyt, hän oli valmis mihin tahansa, kasvoillaan varma ilme.


Kelly

” Hyvä on.. Omapahan on päätöksesi, mutta tahdon myös vastapalveluksen.. Kun kerran olen valtiatar ja tärkeissä hommissa.. Tarvitsen henkivartijan, olisiko sinusta siihen? ” Kelly kysyi vakavana tytöltä, tämä ei todellakaan ollut leikin asia. Tämä piti ottaa vakavasti monin kannoin, sillä kohta maan päällä kävelisi uusi vampyyri jonka verisuonissa virtaisi Kellyn verta.


Elienóra

” Hyvä on.. Omapahan on päätöksesi, mutta tahdon myös vastapalveluksen.. Kun kerran olen valtiatar ja tärkeissä hommissa.. Tarvitsen henkivartijan, olisiko sinusta siihen? ” Nainen kysyi. Elienóran ei täytynyt edes miettiä koko vastausta kun tiesi sen jo joka tapauksessa.
” Tietysti minusta on siihen. Täytyyhän teidänkin hyötyä tästä jollakin tapaa. ” Elienóra sanoi varmasti katsoen yhä suoraan tuon punaisiin silmiin, mutta hiplasi silti hermostuneenä viikatteensa nauhoja.


Kelly

” Selvä.. olet siis ilmeisesti päättänyt mitä elämälläs teet.. En vastaa seurauksista. Tämä oli oma päätöksesi. ” Kelly sanoi, eikä aikaakaan kun tämän kulmahampaat lävistivät tytön ihon ja osan tuon valtimoista. Nainen alkoi imeä tuosta verta pikkuhiljaa, muttei tappavasti, vain sen verran, että myös itse tuli kyllääksi, sen jälkeen tämä viilsi miekallaan ranteensa auki ja puristi siitä verta Elienóran suuhun pakottaen tuon nielemään kaiken, sillä muuten tuo olisi voinut sanoa hyvästit elämälleen ja kuolla verenhukkaan.


Elienóra

Naisen upottaessa hampaansa tytön kaulaan tuosta tuntui että hän olisi kuollut siihen paikkaan, se tunne kun veri karkasi ruumiista sitä hän ei halunnut enään koskaan tuntea. Tunne tuntui kestävän myös ikuisuuden. Kun se lopulta loppui, hänelle tyrkytettiin verta ranteesta. Veri maistui kitkerältä.. aivan erilaiselta kuin tavallisesti.. Nainen pakotti tytön nielemään kaiken ja pian se oli ohi. Elienóra tipahti Kellyn käsivarsilta maahan kituvasti. Tyttöä heikotti ja pahasti, hänellä oli verenhukkaa ja muutenkin tunne hänen sisällään oli outo. Pian jotain pahempaakin alkoi tapahtua. Tytöstä tuntui kuin jokin alkaisi repiä hänen sisällään jokin paha.. pimeys. Elienóran huulilta karkasi tuskaisia huutoja ja kiljuntaa, kipu oli aivan hirveä. Tytöstä tuntui kuin hän olisi kuollut siihen paikkaan. Nainen näytti vain istuvan kivellä rauhallisen näköisenä eikä auttanut yhtään Elienóraa. Tytön siivet tummenivat tummemmiksi, vaalea iho muuttui vielä vaaleammiksi, punaiset veriset huulet vielä verisemmiksi ja silmät punaisiksi. Koko tytön ole mus muuttui kulmahampaiden kera. Pian tuo makasi velttona maassa kuin mikäkin kuollut, yhä kipu viilsi tuon sisällä.
” Oliko tämän tarkoitus sattua näin paljon..? ” tyttö henkäisi ja nousi vaivanloisesti ylös.


Kelly

” No mitäs luulisit? silittää päätäkö sen pitäisi? ” Kelly sanoi huvittuneena ja nousi kiveltä kyykistyen tytön viereen. ja nostaen tuon päätä hieman katsoakseen tuon kunnon.
” Kiitä onneasi.. selviydyt. ” Nainen sanoi tuolle hieman hymyillen ja nousi tuon viereltä ylös.
” Mikä on nimesi? ” Kelly kysyi vielä, tämä teki jo lähtöä.


Elienóra

” Nimeni on Elienóra, miten tavoitan sinut? ” Tyttö kysyi huomatessaan, että nainen aikoi lähteä. Nopeasti, mutta vaivanloisesti Elienóra nousi pölyisestä maasta ylös katsoen naista ja niiaten tuolle hieman.
” Kiitos, teit minusta kokonaisen. ” Tyttö hymyili tuolle, joka oli hyvin harvinaista häneltä.


Kelly

” Kyllä sinä huomaat, kun tarvitsen apuasi, ja minunhan tässä pitäisi kiittää. Sain juuri pienen orjan rinnalleni. ” Kelly naurahti tuolle muuttuen lepakoksi ja kadoten yön pimeyteen.

Elienóra

Elienóra katsoi tuon katoamista ja keräsi sitten pian kamppeensa kadoten myös lähteeltä. Orja sana jäi kuitenkin pyörimään hänen päähänsä.. Siitä nimityksestä hän ei pitänyt, mutta siitä hän ei voinut laistaa.. Hän oli tehnyt juuri verivalan.

_________________
Näytät hyvältä, maistut pahalta, silti jauhan sut kurkkuuni alas pala palalta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Verivala [[YKSINPELI]]
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: PAYON :: SURINYA BENEREL :: KAUPUNGIN-PUISTO :: MIMIRIN VIISAUDEN-LÄHDE-
Siirry: